Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moteris su dviem lyties organais gali niekuomet nepastoti

Anonime išlikti panorusi moteris, virtualioje erdvėje prisistatanti „NurseryRN“, portale „Reddit“ drauge su savo vaikinu atsakė į smalsautojų klausimus, pranešė dailymail.co.uk.

Moteris, gimusi su vadinamuoju „uterus didelphys“ arba „dvigubos gimdos“ sutrikimu, apie neįprastą savo sveikatos būklę sužinojo būdama šešiolikos.<br>123rf.com
Moteris, gimusi su vadinamuoju „uterus didelphys“ arba „dvigubos gimdos“ sutrikimu, apie neįprastą savo sveikatos būklę sužinojo būdama šešiolikos.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-11 18:28, atnaujinta 2017-05-29 14:22

Portalo lankytojai „NurseryRN“ teiravosi daugelio dalykų: pradedant nėštumu, baigiant lytiniais santykiais.

Moteris atskleidė, kad jos gimda yra mažesnė nei įprastai, todėl jai gresia persileidimas arba priešlaikinis gimdymas, taip pat galimas gimdos augimo sulėtėjimas, kas lemtų kūdikio vystymosi sutrikimus. Tiesa, pasak anonimės, jai žinomas atvejis, kai moteris, su analogiška fiziologine būkle, pastojo ir vienoje gimdoje išnešiojo dvynukus, o kitoje – dar vieną vaikelį.

Nepaisant to, kad turi du lyties organus, menstruacijų „NurseryRN“ sulaukia vieną kartą per mėnesį. „Mano gydytojas sako, jog turėčiau naudoti du tamponus, tačiau man atrodo, kad tai kiek kvaila, todėl naudoju tik vieną“, – pašmaikštavo ji.

Moteris galėtų ryžtis gimdos pertvaros operacijai, tačiau tai, pasak jos pačios, sukeltų nemažai nepatogumų.

„NurseryRN“ vaikinas teigė, kad lytiniai santykiai su mylimąja yra kitokie, tačiau jis teigia iš tolo net nepastebintis dviejų lytinių organų. Tiesa, sekso metu elgiasi atsargiai. „Dar prieš pradedant susitikinėti ji man užsiminė, kad turi šį tą daugiau nei kitos merginos. Po kelių minučių spėliojimo, išsiaiškinau, kas tai. Tai buvo labai įdomus pokalbis“, – prisiminė anonimės vaikinas.

Pati „NurseryRN“ pripažįsta, kad jų lytinis gyvenimas yra geras, tiesa dėl susiformavusios pertvaros, jos taškas G partneriui nepasiekiamas.

Moteris, gimusi su vadinamuoju „uterus didelphys“ arba „dvigubos gimdos“ sutrikimu, apie neįprastą savo sveikatos būklę sužinojo būdama šešiolikos. Paauglystė tokiam sutrikimui diagnozuoti, pasak medikų, – įprastas amžius, mat merginos tuomet kreipiasi dėl didelių skausmų menstruacijų metu ar ciklo sutrikimų.

Šis sutrikimas atsiranda kai moters gimda formuojasi netaisyklingai, atsiranda tarsi pertvara ir išsivysto dvejos įsčios. Nors tokia būklė nėra reta, dviejų gimdų išsivystymas pasitaiko ypač retais atvejais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.