34-erių manekenė mirė po apsilankymo pas netradicinės medicinos specialistą

Buvęs „Playboy“ modelis ir „Snapchat“ programėlės karaliene tituluota gražuolė Katie May netikėtai mirė šių metų metų vasario mėnesį. Ją ištiko insultas. tačiau tik neseniai paviešintos mirties aplinkybės, kurios kelia susirūpinimą – mirtinas smūgis merginą ištiko po apsilankymo pas chiropraktiką.

Buvęs „Playboy“ modelis ir „Snapchat“ programėlės karaliene tituluota gražuolė Katie May netikėtai mirė praėjusių metų vasario mėnesį.<br>„Instagram“ nuotr. koliažas
Buvęs „Playboy“ modelis ir „Snapchat“ programėlės karaliene tituluota gražuolė Katie May netikėtai mirė praėjusių metų vasario mėnesį.<br>„Instagram“ nuotr. koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2016, 2:14 PM, atnaujinta May 9, 2017, 8:55 PM

Tmz.com rašoma, kad 34-erių moteriai po vieno iš apsilankymų pas netradicinės medicinos specialistą metu, atliekant kaklo manipuliaciją, buvo pažeista vertebralinė arterija. Dėl to sutriko kraujotaka į smegenis. Tai ir lėmė jaunos moters mirtį.

Katie socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje praėjusiais metais rašė, kad lankosi pas chiropraktiką dėl užspausto nervo. Ši problema moteriai atsirado po vienos fotosesijos.

Kai Katie ištiko insultas, ji buvo skubiai nugabenta į ligoninę, tačiau po kelių dienų mirė. Jos mirtis įvardyta kaip atsitiktinė ir moters artimieji teisinių veiksmų prieš chiropraktikos specialistą imtis neketina.

Pasak Mayo klinikos specialistų, tokio pobūdžio pažeidimai, lemiantys mirtį, apsilankius pas chiropraktikos specialistus, yra itin reti, rašo prevention.com.

Lietuvoje chiropraktika dažniau vadinama manualine terapija. Tai alternatyviosios medicinos šaka, kuri pabrėžia priklausomybę tarp kūno struktūros ir funkcijų ir taip pat kūno gebėjimą išsigydyti. Jos atstovai teigia, kad jie padeda kūnui išsigydyti atlikdami įvairias kūno manipuliacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.