103 metų senolė sukėlė tokį chaosą, kad į pagalbą skubėjo policija

Kai viename JAV miestelyje bendruoju pagalbos telefonu paskambino išsigandusi moteris, pareigūnai bei greitoji išskubėjo įjungę automobilių sirenas. Tačiau jie nesitikėjo pamatyti to, ką rado atvykę, pranešė nytimes.com.

Mercedes Rios, 103, įrodė, kad svarbu ne ūgis, o smūgis.<br>123rf nuotr.
Mercedes Rios, 103, įrodė, kad svarbu ne ūgis, o smūgis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2016, 6:37 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 11:38 AM

Pasirodo, sumaištį sukėlė dar prie Pirmąjį Pasaulinį karą gimusi senolė. Mercedes Rios, 103, įrodė, kad svarbu ne ūgis, o smūgis. Įpykusi ji ėmė taip triukšmauti, kad jos namuose slaugytoja dirbanti Emene buvo priversta iškviesti policiją.

Paskambinusi moteris teigė, kad senolė ne tik ėmė ją mušti, bet ir mėtė daiktus, rėkė nesavu balsu. O pareigūnai nurodė, kad atvykusiems šis vaizdas pasirodė daugiau mielas nei šiurpinantis.

„Ką galime padaryti – jai nepatiko namų tvarkytoja. Tačiau patinkame mes. Ji tokia miela“, – teigė vienas iš Niujorko policijos departamentui atstovavusių vyrų.

Šiaip ne taip nuraminę moterį jie ją išgabeno į ligoninę, kurioje medikai galėjo nuodugniai ištirti senolės sveikatą. Tačiau namų slaugytoja nenusileido ir patikino, kad kai Mercedes įpyksta, būna ne juokas.

„Ji tokia sena, kad elgiasi it kūdikis – supykusi mėto daiktus, rėkia, verkia. Aš tiesiog nebegalėjau to pakęsti, man pasidarė per sunku“, – aiškino pagalbą iškvietusi Emene.

Nors ir atrodo, kad Mercedes išvežimas buvo perdėtai dramatiškas, policininkai patvirtino, jog dėl jos ūmaus būdo yra gavę ne vieną iškvietimą. Namuose dirbančios slaugytojos yra skatinamos paskambinti bendruoju pagalbos numeriu, jeigu pamato, kad situacija tampa nevaldoma.

Aikštingam šimtametės charakteriui įtakos turi ir visa puokštė senatvinių ligų. Ji kenčia nuo silpnaprotystės, kuri pastaruoju metu ėmė sparčiai blogėti. Pasirodo, kaimynai jau ne kartą skundėsi moterimi, kuri dėl silpnos psichinės sveikatos naktimis kartais rėkia.

„Mercedes kenčia nuo silpnaprotystės, be to, yra be galo sena. Jos vieta slaugos namuose, kuriuose jai būtų suteikiama visokeriopa pagalba. Apie galimybę ją perkelti tarėmės ir su jos šeimyna, nes vos 12 valandų per parą budinčios slaugės nepakanka“, – teigė senyvo amžiaus žmonių gerovę prižiūrintis Fernando Mariscal.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.