Keisčiausi 2016-aisiais metais kūno ertmėse įstrigę objektai

Daug kas teigia, kad 2016-ieji buvo išties keisti metai. Keistenybių pasitaikė visose srityse: tiek politikos, tiek sporto. Be abejo, tai neaplenkė ir sveikatos srities. Pasak JAV Vartotojų saugumo komisijos, šiemet žmonės ir vėl nenuvylė išradingumu, pranešė deadspin.com.

Gydytojai pasidalino keisčiausių įvairių kūno ertmėse įstrigusių objektų sąrašu.<br>Youtube stopkadras
Gydytojai pasidalino keisčiausių įvairių kūno ertmėse įstrigusių objektų sąrašu.<br>Youtube stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2017, 8:00 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:57 PM

Daugybė jų pateko į ligoninių priimamuosius dėl įvairiose kūno ertmėse įstrigusių objektų. Taigi, žemiau pateikiamas ne tik sąrašas, išrikiuotas pagal eiliškumą, nuo ausų iki „piečiausių“ kūno ertmių, bet ir kai kurių pacientų pasiteisinimai apie tai, kaip tie objektai ten pateko.

Ausyse buvo užregistruoti: subliuškęs balionas, vabalas, tualetinis popierius (pasak nukentėjusiojo ten sukištas tam, kad negirdėtų kaimynų), šachmatų figūrėlė, plastikinis gėrimų šiaudelis, popierinė servetėlė, plaukų segtukas ir plaukų gumytė, benzinas, dvi savaites įstrigusi kreidelė, batraiščio galas, netikras deimantas, antakio auskaro burbuliukas, šuns letena (neklauskite kaip, nes ir patys nežinome).

Objektai, įstrigę nosyje: žuvų akvariumo grunto akmenėlis, pjuvenų granulės, razina (pasak nukentėjusiojo tėvo, „po to, kai į dešinę šnervę susikišo raziną, jo brolis pabandė ją ištraukti su pincetu, tačiau pacientas sujudėjo ir operacija nepavyko“), plastikinė gyvatė, į abidvi šnerves sukišti du magnetai, parkerio korektorius (pacientas teigė, kad įvykio metu jis „gulėjo mokykloje ant grindų, o korektorius pats įkrito jam į nosį“), kūdikio servetėlė, kiaušinių marginimui skirti dažai, abiejose šnervėse įstrigusios plastikinės širdelės, miniatiūrinės ledo ritulio lazdos.

Tai, kas įstrigo gerklėje: liniuotė, medžio šaka, sudžiūvęs pyragas, astmos inhaliatorius, vaistų buteliukas (jį „netyčia nurijo kartu su vaistais, kai gėrė kasdienę jų dozę“), „išpučiamo“ smiginio strėlytė (ją pacientas nurijo po to, kai „išpūsta strėlytė nuskrido, atsitrenkė į priešingą sieną, grįžo atgal, pateko jam į burną ir jis netyčia ją nurijo“), žiedo formos auskaras, pinigų moneta, netyčia įkvėpta vapsva, dažų maišymo pagaliukas kartu su dažais, šuns šampūnas, šviečiančios lazdelės, dantų krapštukas (į gerklę pateko po to, kai pacientas valgė juo persmeigtą sumuštinį, netyčia atlaužė jį, nurijo, tačiau šis įstrigo gerklėje, tačiau, tai nesutrukdė pabaigti sumuštinio).

Vyrams šlaplėje ir varpoje įstrigę objektai: tyčia sumažinta Domino detalė, sandalų sagtis, akmenukas (jis varpoje įstrigo po to, kai pacientas „prieš 3 savaites plaukiojo ežere“), lėlės batas, tušinuko dangtelis, tušinukas, 7 cm ilgio vinis, stiklinis rutuliukas (jį pacientas bandė išsitraukti pats, taigi bandydamas išvengti gydytojų kabineto, prasipjovė varpą).

Tai, kas įstrigo moterų makštyse: 3 popieriniai rankšluosčiai, 3 šoklūs guminiai kamuoliukai, 6 varžtai, tablečių buteliukas, USB laidas, mazgais surišta virvė, žaislinė kiaulė, butelio kamštelis („vaikinas įkišo butelį, dangtelis atsisuko ir įstrigo“), pusė muilo, padrožtas pieštukas, plaukų segtukas (medikai pabrėžė, kad pacientė „nežino kodėl jį ten įkišo“), lėlė, dažymo reikmenų rinkinys, nulūžo ir įstrigo dalis masturbacijai skirtos silikoninės varpos, aukštakulnio bato kulnas, cigarečių pakuotė ir žiebtuvėlis, dalis plastikinio puodelio, nulūžusi kreidelė, plastiko gabaliukas ir šiaudelis.

Tiesiojoje žarnoje atsidūrę ir įstrigę objektai: vibratorius (pacientė tikino, kad masturbuodamasi „netyčia nepataikė, ten kur norėjo, į kambarį įėjo mama, ją sutrukdė, ši staigiai atsisėdo, o tiesiąją žarną patekęs vibratorius įstrigo“), 10 sulaužytų kreidelių, į popierinį rankšluostį ir lipnią juostą bei prezervatyvą suvyniotas vyno atidarytuvas, žibintuvėlis, 2 varpos imitacijos, atsuktuvas (ant jo pacientas „atsisėdo netyčia, kadangi žmona ji paliko ne vietoje“), vaistų buteliukas, stikliukas, nagų odeles nupjaunantis įrankis, virtuvinis laikmatis, užuolaidų pakabinimui skirtas žiedas, yla (pasak paciento, jis taip „bandė atgal sukišti hemorojų“), plaktukas, tualeto šepečio rankena, varžtas su veržle, dekoratyvinis moliūgas, kėglis, batų tepalas (pacientas tikino, kad „buvo girtas ir nežinojo, jog mergina jam kažką kiša į išangę“), vonios nutekamojo vamzdžio guminis dangtelis, žmonos 20 cm vibratorius, šluotkotis, beisbolo kamuoliukas, druskinė, sulūžęs vibratorius (į medikus kreipęsis vyras neištvėrė ir ligoninę paliko nesulaukęs gydymo).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.