Vos 4 sudėtinės dalys, o rezultatas – it po brangių procedūrų

Kiekvienas žmogus nori turėti skaisčią, švarią odą. Tai viena iš priežasčių, kodėl daugybė moterų ir vyrų išleidžią dideles sumas pinigų įvairioms kosmetinėms priemonėms ar brangioms kosmetologų atliekamoms procedūroms.

Itin veiksmingas tepalas padeda ne tik panaikinti raukšles, bet sumažina randus, gydo spuogus.<br>123rf.com
Itin veiksmingas tepalas padeda ne tik panaikinti raukšles, bet sumažina randus, gydo spuogus.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2017, 6:52 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 7:42 AM

Laimei, žemiau pateikiamas itin paprastas receptas, kuriuo pasinaudojus galite ne tik sumažinti savo odos problemas, bet ir kai kurias iš jų išspręsti, rašė justhealthylifestyle.com.

Pagrindinė ir svarbiausia šios kaukės sudėtinė dalis – medus. Jis ne tik yra natūralus ir priešuždegiminių savybių turintis produktas, bet taip pat paskatinantis kraujotaką. Dėl šios priežasties jis gydo ne tik aknę, bet ir randus, po bėrimo likusias odos dėmes.

Jums reikės:

1 a.š. cinamono

1 a.š. malto muskato

1 a.š. citrinos sulčių

1 a.š. ekologiško medaus

Paruošimo būdas:

Visas sudedamąsias dalis sumaišykite iki vientisos masės. Jeigu skundžiatės jautria oda, dėkite daugiau medaus. Tai neutralizuos citrinos bei prieskonių sukeliamą perštėjimą. Taip pat galima įberti šiek tiek balto ar žalsvo molio. Jei tai kaukę padaro per tirštą, įmaišykite šiek tiek vandens.

Prieš tepdami ant odos, veidą gerai nuprauskite su muilu ir vandeniu. Taip pat patepkite drėkinamuoju losjonu. Po to šiuo tepalu tepkite randus ar raukšles. Neišsigąskite, jeigu jaučiate dilgčiojimą – tai reiškia, kad priemonė veikia. Visgi, jeigu tai sukelia skausmą, pažeistą vietą gerai nuplaukite ir priemonės nebenaudokite.

Taip pat, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad moksliškai šios kaukės poveikis nėra įrodytas, tad prieš naudodami šį tepalą įsitikinkite, kad nesate alergiški nei vienai iš sudedamųjų dalių. Jeigu nesate tikri, nedidelį kiekį pasigamintos priemonės užtepkite ant vidinės riešo pusės ir palaukite. Jeigu per 24 valandas nepasireiškė alergijos požymiai, galite tepti ir veidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.