Vos du ingredientai leis džiaugtis net 10 metų jaunesne oda

Senėjimo procesas laukia kiekvieno iš mūsų. Pastebimiausias jo požymis – elastingumą ir stangrumą praradusi oda, kuris pasireiškia ryškėjančiomis mimikos raukšlėmis, rašė naturalcureshouse.com.

 Natūralios priemonės padeda užkirsti kelią raukšlių atsiradimui.<br> 123rf.com nuotr.
 Natūralios priemonės padeda užkirsti kelią raukšlių atsiradimui.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 8:59 AM, atnaujinta Aug 31, 2017, 11:35 PM

Su šiuo procesu negalintys susitaikyti asmenys neretai ryžtasi ne tik pakloti dideles pinigų sumas grožio salonuose, bet ir gulasi po skalpeliu. Laimei, smulkios raukšlės gali būti veiksmingai sumažintos ir namų sąlygomis, 

Vos dviejų sudedamųjų dalių reikalaujantis receptas yra visiškai natūralus ir nebrangus. Jį pasigaminti gali kiekvienas, tereikia ingredientų paieškoti šaldytuve ar nubėgti iki artimiausios parduotuvės, mat priemones rasti tikrai nesudėtinga.

Jums reikės tik kiaušinių baltymų ir agurkų.

Kiaušiniai jau nuo seno naudojami grožio industrijoje, o ypač juos naudoja natūralių kosmetikos priemonių šalininkai. Kiaušinių baltymai turi stangrinantį poveikį, kuris yra jaučiamas netrukus jais patepus odą. Be to, juose gausu maistingųjų medžiagų.

Tuo pat metu agurkuose yra gausu silicio, kuris itin sėkmingai padeda vykti odos regeneracijos procesams bei tokiu būdu ne tik mažina raukšles, bet ir užkerta kelią jų atsiradimui.

Juose taip pat gausu antioksidantų, tokių kaip vitaminai K ir C, kurie naikina senėjimo procesą skatinančius laisvuosius radikalus.

Tam, kad paruoštumėte šią kaukę, pirmiausia jums reikės gerai nuplauti kiaušinį ir agurką.

Nuluptą agurką susmulkinkite maisto smulkintuvu nustatę vidutinio stiprumo režimą. Tai darykite porą minučių arba kol gausite tirštą masę.

Paimkite marlę ir gerai nukoškite sultis. Gautą skystį sumaišykite su kiaušinio baltymu.

Gautą mišinį tepkite ant švarios odos 1–2 kartus per savaitę, nuplaukite šaltu vandeniu. Nors kaukė ir pati turi stangrinamąjį poveikį, vėsus vanduo padės užverti poras bei užtikrins odos elsatingumo išsaugojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją