„Kariuomenės“ dieta: tik trys dienos ir apie antsvorį pamiršite!

Jei jums reikia veiksmingos ir griežtos dietos, tuomet ši kaip tik jums! Tačiau gali būti kelios išimtys, pavyzdžiui, galima pakeisti mėsą į lęšius arba kai kurias daržoves į kitas, jums labiau patinkančias, rašo naturalcureshouse.com.

 Griežta mityba padeda numesti antsvorį.<br> 123rf.com nuotr.
 Griežta mityba padeda numesti antsvorį.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2017, 12:02 PM

Prieskoniai, citrinų sultys, garstyčios, aliejus, juoda kava, vanduo, arbata, saldikliai be kalorijų yra leidžiami vartoti. Visas procesas trunka tik 3 dienas. Dabar tereikia pašalinti riebalus ir pagerinti medžiagų apykaitą. Norėdami pakartoti šią dietą, padarykite 4 dienų pertrauką.

Pirma diena

Pusryčiams pusė greipfruto, riekelė skrudintos duonos, puodelis arbatos arba kavos ir 2 arbatiniai šaukšteliai žemės riešutų sviesto. Pietums puse tuno indelio, puodelis arbatos arba kavos ir skrudinta duona. Galiausiai vakarienei truputis mėsos, puodelis žaliųjų pupelių, pusė banano, dubenėlis ledų ir obuolys.

Antra diena

Pusryčiams vienas kiaušinis, riekelė skrudintos duonos. Pietums virtas kiaušinis, dubenėlis varškės ir 5 krekeriai. Vakarienei dvi dešrelės, pusė dubenėlio morkų, dubenėlis brokolių, bananas.

Trečia diena

Pusryčiams gabalėlis kietojo sūrio, 5 krekeriai ir obuolys. Pietums virtas kiaušinis ir skrudinta duona. Vakarienei dubenėlis tuno, pusė banano ir dubenėlis ledų.

Taip pat geresniems rezultatams pasiekti, sportuokite. Pabandykite tai kas jums tinkama, jei turi antsvorio pabandykite daugiau vaikščioti. Jei jau užsiimate sportu, išbandykite šokdynę, bėgiojimą, plaukimą ir kitas sporto rūšis. Galite netgi išbandyti bėgimo taką.

Nepamirškite, jei turite sveikatos sutrikimų, prieš laikantis šios dietos privalote pasikalbėti su savo daktaru. Ji yra veiksminga. nes padeda susitraukti skrandžiui – sumažėjus jo tūriui vėliau yra greičiau pajaučiamas sotumo jausmas.

Geriausia šios dietos dalis, jog visi produktai pigūs ir šiuos patarimus labai lengva sekti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.