Ir šlykštu, ir naudinga: vienu judesiu išsispaudė visus inkštirus

Turbūt derėtų pripažinti, kad spausti spuogus ar inkštirus bei matyti kaip tai daro kiti sukelia keistą šleikštulio pilną malonumo jausmą. Ne veltui tokios vaizdo įrašų platformos Youtube paskyros kaip Dr. Pimple popper (liet. „Gydytoja spuogų spaudėja“ – kanalas, skirtas tik spuogų spaudinėjimo ir pūlių šalinimo vaizdo įrašams) sulaukė didžiulio pasisekimo.

 Vyras vienu paspaudimu išsispaudė visą nosį inkštirų.<br> „Youtube“ stop kadras
 Vyras vienu paspaudimu išsispaudė visą nosį inkštirų.<br> „Youtube“ stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-15 17:11

Tačiau daugumo tokių įrašų vienu metu šalina tik po vieną ar porą spuogelių.

LADbible kanale patalpintas vaizdo įrašas – kitoks. Jame vyras vos per kelias sekundes pašalina ne vieną ir ne du, o beveik visus nosies porose esančius spuogus.

Jacobui Acostai, 23 m., tereikėjo stipriai suspausti nosį. Rezultatas kalba pats už save – jauno vyro nosis liko padengta baltu nešvarių porų turiniu, kurio vaizdas gali sukelti dvejopus jausmus – vienus supykina, o kiti nori lėkti prie prie veidrodžio ir šį metodą išbandyti patys.

Tačiau yra ir minusų. Pasak vaikino, šis būdas pakankamai skausmingas ir priverčia jį apsiašaroti. Dėl to Jacobas tai daro tik kelis kartus per metus.

Reikėtų būti švelniems

Nors ir nenuginčytinai veiksmingas, šis Jacobo pademonstruotas inkštirų išspaudimo metodas sulaukė odos priežiūros specialistų kritikos.

Dauguma jų įspėjo, kad toks stiprus spaudimas pažeidžia kapiliarus. Dėl to po odos paviršiumi gali atsirasti kapiliarų „voratinkliai“, kurie, priešingai nei mėlynės, patys niekur nedings.

Taip pat specialistai perspėjo, kad stiprus spaudinėjimas ne tik didina odos nubrozdinimo, bet ir infekcijos tikimybę, be to, dažnai spaudžiamos poros išsitampo ir lieka daug matomesnės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.