Nakčiai į kojinę įkišo bulvę, o rezultatas pribloškė

Kai orai tokie permainingi, tikriausiai jau daugelį užklupo peršalimo ar net gripo simptomai, pavyzdžiui, varvanti nosis, kosulys, gerklės skausmas ir panašiai. Beveik kiekvienam požymiui reikia skirtingų vaistų bei vitaminų, kurie vėl sustiprintų imuninę sistemą. Neįtikėtina, bet yra vienas įdomus būdas, padėsiantis atsikratyti peršalimo ligų vos per naktį, pranešė pop.inquirer.net.

Bulvių gerosios savybės ir medžiagos pasklinda po visą kūną ir žudo bakterijas bei virusus.<br> 123rf.com nuotr.
Bulvių gerosios savybės ir medžiagos pasklinda po visą kūną ir žudo bakterijas bei virusus.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 6:08 PM

Viena amerikietė, vardu Debbie Vigan, socialiniame tinkle „Facebook“ įkėlė nuotrauką su pranešimu, kuriame teigiama, kad nuluptos bulvės ir įdėtos į vaiko kojines sušvelnino peršalimo simptomus ir jau kitą rytą Debbie sūnus jautėsi kur kas geriau.

„Deairres šiek tiek peršalo ir perskaičiusi straipsnyje apie šią liaudies medicinos priemonę, įdėjau nuluptas ir perpjautas bulves į jo kojines praeitą vakarą, maždaug 20-21 valandą. Jis nekosėjo visą naktį, nustojo sloguoti ir kietai miegojo 12 valandų.

Likau nustebinta pamačiusi, kad bulvės, kurios buvo kojinėse tapo tamsios. Be to, palyginimui per naktį buvau palikusi ant stalo kitas perpjautas bulves, jos buvo šviesios“, – savo paskyroje rašė Debbie.

Deairres mama nėra vienintelė, išbandžiusi šį natūralų gydymo metodą, begalė portalų rašo apie šio metodo naudą, kuris gali palengvinti peršalimo požymius.

Nepaisant to, kad nėra mokslinių tyrimų, pagrindžiančių šį gydymo būdą, medicinos mokslininkė Jenny Hills paaiškino, kad bulvės turi savybių, kurios gali palengvinti kai kurių ligų simptomus.

Anot specialistų, bulvės turi daug naudos sveikatai ir jose gausu maistinių medžiagų. Tad kai bulvės yra pridedamos prie pėdų, manoma, kad šios gerosios savybės ir medžiagos pasklinda po visą kūną ir žudo bakterijas bei virusus.

Taigi, kai kitą kartą pajausite pirmuosius ligos požymius arba negalėsite atsikratyti peršalimo kurį laiką, išbandykite minėtąjį gydymo būdą ir galbūt rezultatai jus nustebins.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų sausio 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.