Norite plokščio pilvuko? Tai padarę rezultatais džiaugsitės jau ryte

Daugybė žmonių kenčia nuo antsvorio ir jo keliamų sveikatos problemų. Kai kurių problema yra padidėjęs riebalinis sluoksnis, kitų – netinkamos mitybos sukeltas pilvo pūtimas, o trečių – padidėjęs skysčių kiekis organizme. 

  Kūno įvyniojimas gali padėti džiaugtis plokštesniu pilvuku. <br>  123rf.com nuotr. 
  Kūno įvyniojimas gali padėti džiaugtis plokštesniu pilvuku. <br>  123rf.com nuotr. 
 Kūno įvyniojimas gali padėti džiaugtis plokštesniu pilvuku.<br> 123rf.com nuotr.
 Kūno įvyniojimas gali padėti džiaugtis plokštesniu pilvuku.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 23, 2018, 1:51 PM, atnaujinta Apr 24, 2018, 9:59 AM

Kovoti su visais trimis padeda sportas ir tinkama mityba, tačiau kartais prireikia greitesnio rezultato, o sveikos gyvensenos žadami pokyčiai pradeda matytis tik praėjus keliems mėnesiams. Todėl gali būti verta išbandyti naktinį kūno įvyniojimą, padedantį bent laikinai sumažinti atsikišusį pilvuką, rašė amazingmagazin.com.

Jums reikės:

1 šaknies šviežiai tarkuoto imbiero;

4-5 paspaudimų kūno kremo;

Maistinės plėvelės;

Rankšluosčio;

Plaukų gumytės.

Kaip paruošti:

Šiltame vandenyje sušlapinkite rankšluostį ir juo uždenkite vietas, kurias norėsite įvynioti. Dažniausiai tai būna rankos, šlaunys ar pilvukas. Palikite penkias minutes.

Per tą laiką galite sumaišyti kūno kremą su imbieru, ir, nusiėmę rankšluostį, pašildytas vietas ištepkite gautu mišiniu. Pateptas sritis apvyniokite maistine plėvele.

Teigiama, kad norintys geriausių rezultatų turėtų šį įvyniojimą palikti bent 6 valandoms, o, geriausia, per naktį.

Dėmesio:

Svarbu žinoti, kad iš pradžių galite jausti šiokį tokį dilgčiojimą. Tačiau pastebėję, kad odą degina ar stipriai peršti, nedelsdami nusiplaukite pateptas vietas.

Taip pat jokiu būdu nedarykite šio įvyniojimo jei esate alergiški bent vienai iš sudedamųjų dalių, jūs oda jautri ar pažeista: norimose įvynioti vietose yra žaizdelių, spuogų, oda išsausėjusi ar kenčiate nuo žvynelinės, egzemos. 

Atsargiems reikėtų būti ir tiems asmenims, kurie turi daugiau apgamų, neseniai deginosi saulėje ar soliariume, atliko depiliacines procedūras.

Šis metodas suteikia tik laikiną poveikį, nes padeda kartu su prakaitu pašalinti įvyniotose vietose esantį skysčių perteklių, bet atstačius skysčių balansą organizme, jis taip pat sugrįžta.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.