Išmanūs įrenginiai tėvams: sutaupo laiko ir suteikia galimybę pabūti kartu

Projekte „Kol aš laukiu tavęs“ savo nėštumo kelione besidalijanti akušerė, būsima trečio vaikelio mama Ieva Girdvainienė įsitikinusi, kad išmanūs pagalbininkai gali padėti tėvams sutaupyti laiko, palengvinti kasdienybę ir net suteikti laiko pabūti kartu. Ji dalijasi trimis išmaniaisiais prietaisais, kurie padės tėvams, broliams ir sesėms ar net seneliams.

Ieva Girdvainienė įsitikinusi, kad išmanūs pagalbininkai gali padėti tėvams sutaupyti laiko, palengvinti kasdienybę ir net suteikti laiko pabūti kartu.<br>lrytas.lt koliažas
Ieva Girdvainienė įsitikinusi, kad išmanūs pagalbininkai gali padėti tėvams sutaupyti laiko, palengvinti kasdienybę ir net suteikti laiko pabūti kartu.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-09 12:00

Kūdikio monitorius

„Grįžus namo, nesvarbu ar kūdikis miegos su jumis viename kambaryje ar turės atskirą erdvę, vis tiek turėsite pabėgti į dušą, atlikti savo ritualus, o žmogučio vieno palikti negalima“, – sako Ieva.

Todėl vienas iš reikalingų išmanių daiktų – „Canpol Babies Easy Start plus“ monitorius, kuris padės girdėti, kaip laikosi jūsų mažylis, kai jūs esate ne tame pačiame kambaryje.

Šis monitorius veikia iki 300 metrų lauke ir iki 50 metrų viduje – tereikia vieną prietaiso dalį palikti prie mažylio lovos ar vežimėlio, kitą – pasiimti su savimi. Išgirdus kūdikį verkiant, galima pasinaudoti galimybe ir paleisti vieną iš penkių lopšinių melodijų, skirtų nuraminti ar užmigdyti mažylį.

Šis ekologinio valdymo režimas taupo energiją, o 5 imtuvo garsumo lygiai yra tam, kad galėtumėte girdėti mažylį ir tuo pačiu metu atlikti savo veiklas.

Buteliukų šildytuvas

„Priemonė, kurios kartais reikalingais mamoms, kurios dėl tam tikrų priežasčių negali žindyti – tikrai tikiu, kad jų yra nedaug, bet gali būti“, – taip buteliukų šildytuvą pristato I.Girdvainienė.

Ji priduria, kad tai nėra pirmo pasirinkimo priemonė, bet jei išbandėte visus kelius natūralaus žindymo problemoms išspręsti, tai buteliukų šildytuvo tikrai prireiks.

„Labai svarbu užtikrinti švarą, higieną ir tinkamą paruošimą, tam, kad maistas kūdikiui būtų kokuybiškas“, – pabrėžia akušerė.

„Canpol Babies“ daugiafunkcinis buteliukų šildytuvas palaiko skystų maisto produktų temperatūrą, o kai prasidės primaitinimo etapas, net ir kieto maisto šilumą.

Šis buteliukų šildytuvas yra universalus – tinka daugeliui buteliukų ir stiklainiukų.

Sterilizatorius

„Ligoninėse mes turime profesionalius sterilizatorius, o namuose tėvai turi tokius“, – šypsosi Ieva.

Sterilizatorius reikalingas ne tik pasirenkant maitinti iš buteliuko, bet ir siekiant užtikrinti švarą šiame virusų kupiname pasaulyje – jame galime sterilizuoti ir kramtukus, kitus žaisliukus.

„Canpol Babies“ garinis sterilizatorius dezinfekuoja daiktus per 8 min ir tam prireiks tik vandens ir elektros. Jame telpa 6 buteliukai su priedais ir jis yra valdomas vos mygtuko paspaudimu.

„Išmanūs pagalbininkai ne visi yra būtini – kiekveina šeima juos turi pasirinkti atsižvelgdama į savo poreikius, bet tai sutaupo šeimai laiko, kartais duoda papildomų jėgų ir laiko pabūti kartu, tad pasirinkite priemones, kurios jums atrodo reikalingas“, – primena I.Girdvainienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.