Kim Kardashian dalinasi šeimos nuotrauka ir jautria žinute Tėvo dienos proga

Tėvo diena už Atlanto švenčiama ne pirmąjį kaip Lietuvoje, bet trečiąjį vasaros sekmadienį, kuris buvo šį savaitgalį. Ta proga realybės šou žvaigždė Kim Kardashian West (39 m.) savo socialiniame tinkle pasidalijo šeimynine nuotrauka, kurioje įamžinta ji su vyru reperiu Kanye Westu (43 m.) ir keturi jų vaikai: 13 mėnesių Psalmas, 2 metų Chicago, ketverių su puse Saintas ir septynerių North.

 Kim Kardashian su vyru ir keturiais vaikais.<br> „Instagram“ nuotr.
 Kim Kardashian su vyru ir keturiais vaikais.<br> „Instagram“ nuotr.
 Reperis Kanye Westas su sūnumis ir tėvu.<br>  „Instagram“ nuotr.
 Reperis Kanye Westas su sūnumis ir tėvu.<br>  „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-06-22 16:07

Serialo „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė prie nuotraukos parašė: „Laimingos Tėvo dienos geriausiam tėčiui!!!! Ačiū, kad padarei mano gyvenimą tokį smagų! Tu suteiki mūsų vaikams nuostabiausią gyvenimą! Aš tave labai myliu!!!“

Šeimos fotografijoje visi pozuoja lauko fone, o K. Westas šypsosi. Kim ir Kanye pasipuošę juodais odiniais paltais, akis slepia akiniai nuo saulės, o vaikai išsiskiria kasdieniškesne apranga.

Tą pačią dieną žvaigždės socialinių tinklų sieną papuošė dar viena nuotrauka, kurioje įamžinti Westų šeimos vyrai: Kanye priekyje priglaudęs abu savo sūnus Saintą ir Psalmą, o šalia vaikų senelis ir reperio tėvas Ray.

Ja pasidalijo ir Kim mama Kris Jenner, kuri prie nuotraukos parašė: „Laimingos Tėvo dienos visiems tėčiams, patėviams, netrukus būsimiems tėčiams, seneliams ir tėtį kitiems vaikams atstojantiems vyrams. Mes esame palaiminti, kad visi turime šiuos neįtikėtinus tėvus savo gyvenime! Ačiū, kad išmokėte, mylėjote ir palaikėte savo vaikus ir anūkus būdami jiems pavyzdžiais. Mes jus mylime!“.

Ji taip pat sukūrė koliažą, kuriame buvo ne tik ši nuotrauka, bet ir visi Kardashian ir Jenner klano tėčiai: sūnus Robas Kardashian ir jo dukra Dream, dukros Kloe Kardashian buvęs vyras Tristanas Thompsonas su jų dukra True, Scottas Sidickas su trimis vaikais, kuriuos augina kartu su Kourtney Kardashian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.