Tris vaikus auginanti Kourtney Kardashian dalijasi patarimu, kaip ilgiau pamiegoti

Vienas iš didžiausių tėvystės iššūkių yra sumažėjęs miego laikas. Auginant mažus vaikus tenka ne kartą keltis naktį, jie dažnai pabunda anksčiau rytais, todėl visi tėvai svajoja apie ilgesnį miegą. Realybės šou „Keeping Up with Kardashians“ žvaigždė Kourtney Kardashian pasidalijo savo strategija, kaip ilgiau pamiegoti. Pasak parents.com jos paslaptis yra dalijimasis lova su vaikais.

 Kourtney augina tris vaikus ir dalijasi motinystės patarimais.<br> lrytas.lt koliažas
 Kourtney augina tris vaikus ir dalijasi motinystės patarimais.<br> lrytas.lt koliažas
 Miegojimas kartu Kourtney Kardashian padeda ir tuomet, kai dieną vaikams negali skirti laiko.<br> CP/Scanpix nuotr.
 Miegojimas kartu Kourtney Kardashian padeda ir tuomet, kai dieną vaikams negali skirti laiko.<br> CP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2020, 7:01 AM

Moteris viena augina tris vaikus nuo buvusio partnerio Scotto Disicko: trejų Reigną Astoną, penkerių su puse Penelopę Scotland ir aštuonerių Masoną Dashą.

„Kai auginau Masoną miegojimas kartu nebuvo planuotas, tai nutiko tiesiog natūraliai. Būtent tai padėjo jam geriau užmigti ir aš toliau tai dariau. Tačiau man taip pat buvo svarbu sužinoti šio metodo pranašumus ir trūkumus“, – tikina žinoma moteris.

Susilaukusi dukros Penelopės K.Kardashian perskaitė JAV populiaraus mediko ir rašytojo Roberto W. Searso knygą „Prieraišiosios tėvystės knyga“ (angl. „Attachment Parenting Book“) ir suprato, jog šis dalijimasis lova jai išties pagelbėjo: „Masonas miegojo kartu, kol pajutome, jog jis pasirengęs miegoti savo kambaryje.“

O štai su jauniausią sūnų Reigną ji augino priešingai – jis visad miegojo savo lovoje ir net netaikant jokių migdymo metodų, sulaukęs dvejų su puse išmiegodavo visą naktį.

Išbandžiusi visus miegojimo metodus Kourtney tikina, kad miegoti kartu su vaikais buvo patogiausia – nereikėjo keltis iš lovos, jei vaikai prabusdavo naktį.

„Jaučiau, kad miegodami vienoje lovoje, mes miegame ilgiau. Be to, būdama dirbančia mama, jei dienos metu nepabūdavau daugiau laiko su vaikais, bent jau žinojau, kad naktį būsiu kartu su savo šeima“, – tikina Kourney.

Tiesa, moteris tiki, kad šis metodas nebūtinai tinka kiekvienai šeimai ir savo tinklaraščio pabaigoje pridūrė: „Kiekvienas vaikas yra skirtingas, todėl jei tai tinka jums ir jūsų šeimai, tai svarbiausia.“

Parengta pagal „Parents“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?