7 paskutinės minutės dovanos mamai: idėjos suaugusiems vaikams ir tėčiams, kurių atžalos dar per maži

Mamos diena – ypatinga visoms mamoms. Tiek toms, kurios dar tik jaučia po širdimi besispardančią gyvybę ir toms, kurių vaikai jau seniai palikę namų lizdą. Pasveikinkime jas – nesvarbu, kad vaikai dar per maži patys pradžiuginti mamą savo daryta dovanėle ar gyvena labai toli. Mama yra mama.

Svarbiausia, ne dovanos kaina, bet su kokiu nuoširdumu ji įteikta.<br>„Freepik“ nuotr.
Svarbiausia, ne dovanos kaina, bet su kokiu nuoširdumu ji įteikta.<br>„Freepik“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2023, 4:53 PM

Medis

Labai graži šeimos tradicija – pasodinti medį, kuris džiugins dar daugelį kartų. Kurkite kartu šeimos sodą tądien pasodindami obelį ar dailią pušaitę. O jei neturite savos žemės - visad galima papuošti jūsų mėgstamą vietą gamtoje ir surengti kasmet čia pikniką.

Laikas jai

Padovanokite mamai galimybę atsipūsti nuo visų darbų – buities priežiūros, maisto gamybos ir reikalų tvarkymo. Jei yra galimybės – įteikite kuponą viešbučiui ar SPA, jei ne, pasirūpinkite, kad tądien jai nereikėtų pajudinti nė pirštelio.

Pagalba

Prisiminkite, ko mama seniai prašė – ką sutaisyti, užsakyti, kuo pasirūpinti ir atlikite tą seniai pamirštą darbą. Nes mamos dažniausiai triskart paprašiusios paskui vis tiek viskuo pasirūpina pačios.

Fotosesija

Įamžinkite šeimos akimirkas tądien užsakytoje fotosesijoje. Tegu tai bus viena nuotrauka, bet ji primins būtent tą ypatingą dieną. Jei šeima didelė – geriausia nuotrauka yra ta, kurioje telpa visi. Jei mažylis dar labai mažas, kad pasveikintų mamą pats – paslapčia nupaveiksluokite ją su juo, atspausdinkite ir įrėminkite tą nuotrauką.

Laiškas / eilėraštis

Parašykite mamai (ar vaiko mamai) laišką arba eilėraštį, nes išlietos mintys raštu, padėkos ir jausmai įgauna visai kitą vertę.

Dovanų rinkinys

Į didelę dėžę ar krepšį pridėkite smulkmenų, kurias mama labiausiai mėgsta – būtent jai skaniausio šokolado, mėgstamo ženklo rankų kremo, veido kaukę, kvapnios jūsų pačių surinktos arbatos. Daug mažų dovanėlių sukelia daugybę džiaugsmo.

Kursai

Padovanokite kuponą į jos seniai norimus kursus arba mokymus, kurie jai tiktų. Gal tai jogos praktikos, o gal – siuvimo pamokos. Pagalvokite, apie ką ji svajojo?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.