Greta Meschino apie garsiąją Meschino šeimą ir sūnaus auginimą: „Esu perfekcionistė“

„Greta Meschino gerai žinoma visiems, kurie domisi skaniu maistu ir motinystės iššūkiais, mat tapusi mama ji socialinius tinklus užkariavo nuoširdžiais pasidalijimais apie kasdienybę auginant sūnų, vardu Santjago. Kartu su italu vyru Federico Meschino vaikelio jiedu susilaukė prieš pusantrų metų.

Greta Meschino.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Greta Meschino.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Greta Meschino (nuotr. kairėje) ir Ieva Girdvainienė.<br> Pranešimo spaudai nuotr.
Greta Meschino (nuotr. kairėje) ir Ieva Girdvainienė.<br> Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 9:52 AM, atnaujinta Feb 6, 2024, 9:54 AM

Gretos vyras – garsiosios socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino pusbrolis. Apie tai, kaip klostosi santykiai su italu vyru, ji papasakojo atvykusi į tinklalaidę „Gandro lizdas“, kurią veda akušerė Ieva Girdvainienė.

Pasak Gretos, gyvenimas, tapus mama, pasikeitė neatpažįstamai, o pusantrų metų sūnaus auginimas į kasdienybę įnešė nemažai išbandymų.

Vis tik ji sako, kad itin svarbu kiekvieną dieną mokytis save išgirsti, priimti ir nebijoti prašyti pagalbos. „Žinote, aš tokia – nepaprašysiu pagalbos, nes esu perfekcionistė, širdyje galvoju, kad viską galiu padaryti pati, tačiau kai išdrįstu pasakyti, kad man reikia žmogaus šalia, kuris man padėtų, gerokai palengvėja“, – atvirai kalba Greta.

Padėkojo savo mamai

Ji prisimena, kad tiek nėštumas, tiek gimdymas buvo pakankamai sklandūs, tačiau kilo ne vienas klausimas, susijęs su kūdikio atkeliavimu į pasaulį.

„Vis tik dažnai mes, mamos, galvojame, kad iš knygų viską sužinosime, o motinystė bus panaši kaip filmuose, tačiau taip tikrai nėra. Tik tapusi mama aš supratau, ką reiškia iš tiesų būti mama ir auginti žmogų.

Kai tapau mama, ne kartą padėkojau savo mamai už bemieges naktis, rūpestį, meilę ir atsidavimą“, – atvirauja Greta.

Sunkesnius sprendimus perleidžia vyrui

G.Meschino taip pat papasakojo, kaip dalijasi sūnaus auginimą su vyru Federico.

Ji sako, kad kiek įmanoma daugiau laiko stengiasi praleisti abu su sūnumi, tačiau neslepia, kad norint viską suspėti, reikia laviruoti kasdienybėje: „Esu rūpestinga, atsakinga mama, bet kaip mama esu švelnesnė, o sunkesnius sprendimus, susijusius su Santjago, perleidžiu vyrui.“

Taip pat pašnekovė pasidalijo, kaip jos sūnus sutaria su pussesere Izabele, Karolinos Meschno dukryte, bei papasakojo, koks šiuo metu didžiausias iššūkis jos kasdienybėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.