Išgirskite naują dainą apie Kakę Makę, kurią sukūrė Aistė Smilgevičiūtė

Šiais metais Kakė Makė, kaip ir kiekvienais metais, švenčia savo 5 metų gimtadienį, o prekės ženklas – dešimtąjį jubiliejų. Minint šias ypatingas progas, Kakė Makė dovanoja dainą vaikams „Šiubi bam!“, kurios žodžius sukūrė Aistė Smilgevičiūtė.

Kakė Makė dovanoja dainą vaikams „Šiubi bam!“, kurios žodžius sukūrė Aistė Smilgevičiūtė.<br>„Kakės Makės“ nuotr.
Kakė Makė dovanoja dainą vaikams „Šiubi bam!“, kurios žodžius sukūrė Aistė Smilgevičiūtė.<br>„Kakės Makės“ nuotr.
 Kakė Makė dovanoja dainą vaikams „Šiubi bam!“, kurios žodžius sukūrė Aistė Smilgevičiūtė.<br> „Kakės Makės“ nuotr.
 Kakė Makė dovanoja dainą vaikams „Šiubi bam!“, kurios žodžius sukūrė Aistė Smilgevičiūtė.<br> „Kakės Makės“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-08-05 10:36

Dainos žodžių autorė A. Smilgevičiūtė pasakoja, kad ji skirta džiaugtis gražiausiomis vaikystės akimirkomis ir joms prisiminti.

„Įsivaizduokime, kad Kakė Makė savo gimtadienio proga varto dienoraštį ir prisimena pačius smagiausius nuotykius, įsimintiniausius įvykius. Ji kviečia vaikus ne tik kartu su ja pasklaidyti dienoraštį, bet ir patiems vaikams skiria po lapą jame – kviečia nupiešti smagiausias patirtas akimirkas. Kakė Makė tikisi, kad su vaikais sugalvos daug išdaigų, žaidimų ir galės draugiškai kartu augti“, – muzikinę istoriją pasakoja žinoma kompozitorė ir dainininkė.

„2020-ieji ypatingi Kakei Makei, tad planavome didelę šventę, tačiau nebuvome išimtis, ir karantinas šiuos planus pakeitė. Tai tik paskatino sparčiau galvoti apie naujas turinio formas mažiesiems, tarp jų ir e. turinį, kuriame mažieji gaudosi puikiai ir kuris taip pat gali būti vertingas jų edukacijai, – sako leidyklos „Alma Littera“, valdančios „Kakės Makės“ prekės ženklą, vadovė Dovilė Zaidė.

„Šiubi bam!“ daina – tai tik pirmoji dovana Kakės Makės draugams. Spalį pasaulį išvys paveikslėlių knyga vaikams, kurioje bus pasakojama visiškai nauja Kakės Makės istorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.