80 protų mūšio vertų klausimų ir atsakymų – interaktyvioje knygoje vaikams

Čekų autorių Pavlos Hanačkovos ir Terezos Makovskos knygoje – 80 klausimų ir atsakymų į juos. Klausimai iš pirmo žvilgsnio labai paprasti, tačiau kad atsakytum į juos, galvas pasukti ar į visagalį „Google“ kreiptis tenka ir suaugusiesiems, įsitikinusi „Vaikai skaito“ apžvalgininkė trijų vaikų mama Agnė. Ji kartu su vaikais perskaitė knygą „Protų kovos mūšis visiems sumaniems ir gudriems“.

Įvairaus amžiaus vaikams „Protų mūšis visiems sumaniems ir gudriems“ gali praversti ir kaip paruoštukas klasės draugų ar gimtadienio šventės protų mūšiui surengti.<br> lrytas.lt koliažas
Įvairaus amžiaus vaikams „Protų mūšis visiems sumaniems ir gudriems“ gali praversti ir kaip paruoštukas klasės draugų ar gimtadienio šventės protų mūšiui surengti.<br> lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Agnė Žemaitytė

Aug 26, 2020, 1:03 PM

„Tai interaktyvi knyga skirta 6-8 metų vaikams. Knygą skaitė trys mano vaikai – jauniesiems būsimiems trečiokams buvo įdomu sužinoti atsakymus į klausimus, ištraukti, pasukti ar atlenkti visas įmanomas korteles ir rasti po jomis paslėptus aprašymus bei piešinukus. Vyresnysis penktokas tiesiog pasikartojo tai, ką jau buvo išmokęs mokykloje. Tačiau visi vaikai knygą perskaitė vienu prisėdimu.

„Protmūšių“ klestėjimo laikais intelektiniai žaidimai jau populiarūs ne tik tarp suaugusiųjų. Įvairaus amžiaus vaikams „Protų mūšis visiems sumaniems ir gudriems“ gali praversti ir kaip paruoštukas klasės draugų ar gimtadienio šventės protų mūšiui surengti.

Kodėl dangus mėlynas? Kiek kaulų yra žmogaus kūne? Kodėl po lietaus išlenda sliekai? O iš kur kyla vėjas? Ir kodėl?.. Tai tik keletas klausimų, atsakymų į kuriuos ieškokite čekų autorių knygoje.

Ši interaktyvi ir smagi knyga – tikras išsigelbėjimas mažųjų gudragalvių tėvams! Išmokime ko nors naujo! Kodėl? O kodėl ne?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.