Dovana tūkstančiams Lietuvos vaikų – gyvi Kalėdų senelio vaizdo skambučiai

Iki Kalėdų likus vos mėnesiui, pats metas rašyti laišką Kalėdų seneliui, kad jis spėtų dovanas rasti ir išsiųsti. Sužinoti, ar laišką baltabarzdis gavo, vaikai galės vaizdo skambučiu – „Telia“ visiems dovanoja galimybę gyvai pasikalbėti su tikru Kalėdų seneliu. O kad Kalėdų laukimas neprailgtų, siūlome susipažinti su dar keliomis smagiomis pramogomis visai šeimai.

Užsiregistruoti nemokamam Kalėdų senelio skambučiui galima internete adresu Telia.lt/kaledos.<br>„Unsplash“ nuotr.
Užsiregistruoti nemokamam Kalėdų senelio skambučiui galima internete adresu Telia.lt/kaledos.<br>„Unsplash“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2021, 4:19 PM

„Artėjant Kalėdoms reikalai veja vienas kitą: reikia ir roges sutepti, ir dovanų maišą užpildyti, ir vaikų sąrašą patikrinti. Tačiau visus metus dirbau iš namų Laplandijoje ir neblogai pramokau naudotis vaizdo skambučiais. Todėl prieš pat Kalėdas lauksiu visų vaikų skambučių – tik priminkite tėveliams, kad mane įspėtų“, – sako Kalėdų senelis.

Užsiregistruoti nemokamam Kalėdų senelio skambučiui galima internete adresu Telia.lt/kaledos, o tuomet beliks pasirinktu laiku pakviesti savo mažuosius prie ekranų ir stebėti, kaip nušvinta jų šypsenos. Kalėdų senelis smagių švenčių gyvais vaizdo skambučiais linkės nuo gruodžio 9 iki pat 20 dienos.

Kad švenčių laukimas neprailgtų, dar trys pasiūlymai, ką galima nuveikti smagaus:

1. Kalėdinių pramogų šūsnis

„Google“ sukurtoje svetainėje adresu „Santatracker“ rasite daugybę įvairiausių žaidimų, dėlionių ir kitokių pramogų, susijusių su Kalėdomis. Įdomybių čia ras ir maži, ir dideli. Beje, tai ne tik žaidimai: pavyzdžiui, apsilankę „Šventinių tradicijų“ puslapyje išvysite žemėlapį, kuriame pažymėta ir Lietuva, o ant jos spustelėję sužinosite, kokia mūsų šventinė tradicija garsinama pasauliui. Puslapis veikia tiek kompiuteriuose, tiek telefonuose ir viskas čia visiškai nemokama.

2. Kurkite kalėdinę nuotaiką

Norite užsidėti Kalėdų senelio kepurę, bet jos niekur nerandate? O gal reikia judančio paveikslėlio su krintančiu sniegu ant jūsų veido, bet lauke pliusas? Šiuos ir šimtus kitų šventinę nuotaiką įžiebiančių vaizdelių susikurti padės programėlė „Christmas Photo Frames“ („Google Play“, „Apple App Store“). Naudotis ja visiškai paprasta: išsirenkate norimą rėmelį, pasirenkate nuotrauką iš savo galerijos arba tiesiog pasidarote asmenukę, jei norite – pridedate tekstą ir jau galite dalintis rezultatu. Mokamos versijos prenumeratoriai turi dar didesnį rėmelių pasirinkimą, taip pat jų nuotraukose nėra programėlės vandens ženklo (jį galima pašalinti ir peržiūrėjus reklamą).

3. Likusias dienas skaičiuokite su nuotaika

„Genialu tai, kas paprasta“, – tarė programėlės „Christmas Countdown“ („Google Play“, „Apple App Store“) kūrėjai ir išleido ją į pasaulį. Kaip ir sako pavadinimas, ši programėlė skaičiuoja likusį laiką iki Kalėdų. Jūsų pasirinktame fone, skambant kalėdinei muzikai, šis laikas gali būti rodomas keliais formatais, tarp jų – kiek naktų liko išmiegoti arba visą likusį laiką paversti sekundėmis, kurios viena po kitos tiksi, tiksi, tiksi...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.