„Nėra blogo oro“ autorė Lina dalijasi kalėdinių renginių ir gražiausių vietų dešimtuku

Ankstyvi vakarai, artėjančios Kalėdos, o ypač, atostogos tarpšventiniu laikotarpiu daugybę šeimų paskatina keliauti po Lietuvą ir mėgautis proginiais papuošimais. Tinklaraščio „Nėra blogo oro“ autorė Lina Vasiliauskienė su trimis dukromis noriai leidžiasi į nuotykius ir pataria, ką šventiško nuveikti ir pamatyti gruodžio mėnesį.

„Nėra blogo oro“ kūrėja Lina kviečia gruodį netupėti namuose, o atrasi žiemos džiaugsmus.<br>Asmeninio albumo nuotr.
„Nėra blogo oro“ kūrėja Lina kviečia gruodį netupėti namuose, o atrasi žiemos džiaugsmus.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2021, 12:29 PM

1. Miestų eglutės

Labiausiai mums patinkanti idėja – per šventinį laikotarpį aplankyti kuo daugiau šventiškai pasipuošusių Lietuvos miestų ir miestelių bei pamatyti jų eglutes. Jei keliauti po visą Lietuvą nenusiteikę, tai bent vieną savaitgalį aplankykite artimiausius miestelius ir jų eglutes – tikrai pasisemsite šventinės nuotaikos. O jei norite lankyti tik vieną miestą – Širvintos vienas geriausių pasirinkimų.

2. Kalėdų senelio rezidencija

Norite pamatyti Kalėdų senelį? Jums visai nereikia keliauti į Laplandiją. Nes Lietuvoje taip pat yra Kalėdų senelio rezidencija. Ją rasite Anykščiuose Istorijų dvarelyje. 

3. Švytintys dinozaurai

Auginant dinozaurų mylėtoją, būtų nuodemė neaplankyti „Švytinčių dinozaurų led’inis parkas“ dinozaurų parke Radailiuose, Klaipėdos rajone. Čia jūsų lauks švytintys dinozaurai, mistiniai klodai šviečiančių sijų, neregėtos gėlių kompozicijos tamsoje, šviesų įrėminti miniatiūrų nameliai.

4. Kalėdinė pasaka

Lietuvos jūrų muziejus nuo gruodžio 10 dienos kviečia į Kalėdinę pasaką su delfinais.

5. Kalėdinis miestelis

Mūsų mylimas Labirintų parkas nuo gruodžio 17 dienos taip pat kvies visus aplankyti Kalėdinį miestelį šalia Anykščių.

6. Dvariškos Kalėdos

Ieškote žiemos pasakos? Vykite į Raudondvario pilies dvarą Kauno rajone! Čia tikrai pajusite šventišką atmosferą, nes kas gali būti įstabiau nei šventiškai pasipuošęs vienas gražiausių dvarų Lietuvoje? Geriausia apsilankyti vakare.

7. Žibintų festivalis

Vienas įstabiausių reginių šventiniu laikotarpiu neabejotinai yra šviesų festivalis Pakruojo dvare. Kerintis iliuzijų, spalvų, magijos ir muzikos pasaulis.

8. Kalėdinių žaisliukų muziejus

Tai vienintelis toks muziejus Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Jis dirba visus metus su išankstine registracija ir yra įsikūręs Panevėžio raj. Miežiškiuose.

9. Pramogos Kirkiluose

Kirkilų pramogu parkas nuo gruodžio 18 dienos ir vėl nustebins savo įspūdingomis dekoracijomis, kurios iškart jus nukels į Kalėdinę pasaką. O labiausiai visus užburs įspūdingos rankų darbo ledo skulptūros, kurios nepaliks nė vieno abejingo.

10. Kalėdų senelio rezidencija 2

Kalėdų senelio rezidenciją taip pat šiemet rasite ir „Sherolle viloje“ Kaišiadorių raj. Svečių laukia pasimatymas su Kalėdų seneliu, elniais, fotosesia. Būtina registracija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.