Populiariausi žaislai darželinukams 2022 metais: idėjos, ką padėti po eglute

Mažieji išdykėliai nekantriai laukia Kalėdų senelio, o jų pageidavimų sąrašas būna kaip niekad ilgas. Norisi, kad po eglute rastos dovanos ne tik juos džiugintų, bet ir lavintų, o jomis žaisti norėtųsi kuo ilgiau. Dalijamės žaislų parduotuvės „Žaislų planeta“ 2022 metų žaislų naujienomis tarp kurių tikrai rasite 2–6 metų vaikui tinkamiausią dovaną.

Mašinų lagaminas-sunkvežimis „Dickie Toys“.
Mašinų lagaminas-sunkvežimis „Dickie Toys“.
Traktorius „John Deere“.
Traktorius „John Deere“.
Žaidimų rinkinys „Peppa Pig Clubhouse“.
Žaidimų rinkinys „Peppa Pig Clubhouse“.
Lėktuvo rinkinys „Siku“.
Lėktuvo rinkinys „Siku“.
Muzikinis žaislas „Hape DJ Mix“.
Muzikinis žaislas „Hape DJ Mix“.
Plastilino rinkinys „Play-doh“.
Plastilino rinkinys „Play-doh“.
Stalo žaidimas „Lynx 350+“.
Stalo žaidimas „Lynx 350+“.
Magnetinis konstruktorius „Geosmart“.
Magnetinis konstruktorius „Geosmart“.
Lėlė „My Garden Baby“.
Lėlė „My Garden Baby“.
„Barbie“ medicinos priežiūros autobusiukas.
„Barbie“ medicinos priežiūros autobusiukas.
Lėlė balerina „Bambolina“.
Lėlė balerina „Bambolina“.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

Dec 14, 2022, 10:00 AM, atnaujinta Dec 21, 2022, 2:49 PM

Žaislų rinkiniai

Šiuolaikiniai vaikai turi daugybę skirtingų pomėgių, bet kiekvienam jų galite rasti didelį figūrėlių, mašinėlių ar kitų detalių rinkinį, kuris jį džiugins ilgą laiką ir taps puikios kolekcijos dalimi. Šie rinkiniai pasižymi naujovišku dizainu, kuris specialiai pritaikytas mažoms vaikų rankytėms.

Žaidimų rinkinys „Peppa Pig Clubhouse“

Smagus žaidimų rinkinys įkvėptas vaikų mylimo animacinio serialo, kuris ne tik linksmina, bet ir lavina vaiko vaizduotę, kūrybiškumą ir suteikia galimybę žaisti daug skirtingų žaidimų.

Mašinų lagaminas-sunkvežimis „Dickie Toys“

Mašinų lagaminas – sunkvežimis – tai rinkinys, kurį sudaro įvarių spalvų mašinėlės, sraigtasparniai ir sunkvežimiai.

Lėktuvo rinkinys „Siku“

Naujasis vaizduotę lavinantis komercinio lėktuvo rinkinys, kuriame didelis orlaivis (net 38,5 cm) yra su dviem galingais varikliais ir šviesomis.

Traktorius „John Deere“

Džonį-traktorių galite surinkti patys pasinaudodami atsuktuvu! Smagus ir vaizduotę lavinantis žaislas.

Kūrybiniai užsiėmimai

Įvairios kūrybinės veiklos lavina vaiko smulkiąją motoriką, kūrybiškumą ir išlaisvina vaizduotę. Leiskitės kartu su vaiku į jo fantazijų pasaulį ir įvairių kūrybinių rinkinių pagalba sukurkite jo fantazijos vaisius.

Plastilino rinkinys „Play-doh“

Paverskite savo žaidimų erdvę geriausiu „Play Doh“ ledų furgono vakarėliu! Šis neįtikėtino dydžio „Play Doh“ rinkinys suteikia vaikams didelę erdvę, kurioje jie gali kūrybingai leisti laiką ir išlaisvinti savo vaizduotę! Net 95 cm aukščio ledų autobusiukas su 27 skirtingais įrankiais, kurie leis sukurti daugybę „Play Doh“ skanėstų.

Muzikinis žaislas „Hape DJ Mix“

Kurkite klavišų solo partijas naudodami vieną iš iš keturių instrumentinių garsų arba 18 garso efektų. Kitas būdas kurti muziką – naudoti jau įrašytas melodijas ir keičiant tempą, pridedant DJ garso efektų bei plokštelės garsus gauti naują kūrinį. Padėkite mažyliams kurti pirmąsias melodijas su nešiojamu DJ pultu!

Stalo žaidimas „Lynx 350+“

Žaidimas „Lynx 350+“ yra smagus, paprastas, greitas atidumo reikalaujantis žaidimas visai šeima. Atverskite korteles ir ieškokite tų pačių paveikslėlių žaidimo lentoje. Kas bus greičiausias? Labiausiai sekasi tam, kuris yra pastabus ir geba sukoncentruoti dėmesį.

Konstruktoriai

Konstruktoriai yra itin populiarūs žaislai, nes su jais galima žaisti ilgai, lipdyti detalę prie detalės vaikas gali vienas arba tai puikus užsiėmimas suvienijantis šeimą. Prisiminkite, kad reikia rinkti žaislus pagal vaiko amžių, kad jis iškart galėtų su jais žaisti, o ne laukti kol užaugs iki tinkamo amžiaus.

LEGO rinkinys „Traktorius“

Keliauk į kaimą legendiniu „LEGO® City“ traktoriumi. Traktorius be vargo įveiks nelygų reljefą savo milžiniškomis padangomis. Įkelk į traktoriaus kaušą šieno ritinį ir dėžę su moliūgais obuoliais ir morkomis. Tada pakelk strėlę, kad iškeltum juos į orą, ir nuvežk ūkininkui ir jo dukrai – jiems reikia pašerti alkaną triušį!

Magnetinis konstruktorius „Geosmart“

Naudokite kvadratus ir trikampius, kad sukurtumėte savo saulės sistemos kūrinį ir stebėtumėte, kaip jis sukasi! „GeoSmart Solar Spinner“ yra sudarytas iš 23 tvirtų ir ryškių geometrinių figūrų.

Lėlės

Ypatingos lėlės – ypatingiems vaikams. Pabrėžiame, kad su lėlėmis dabar žaidžia ne tik mergaitės, o ir pačios lėlės yra labai šiuolaikiškos ir inovatyvios. Vienos kalba, su kitomis gali net šokti, trečias maitinti ir myluoti. Tereikia išrinkti tą, kuri vaikui patiks labiausiai.

Lėlė „My Garden Baby“

Magiškame gėlių sode gimusios lėlės „My Garden Baby“ yra gražiausi gamtos stebuklai! Lėlė „Snack & Snuggle Baby Kitten“ reaguoja į Jūsų meilę ir rūpestį kaip tikras kūdikis! Ji skleidžia daugiau kaip 20 garsų. Į komplektą įeina 5 interaktyvūs priedai tikroviškam žaidimui. Maitinkite kūdikį iš buteliuko arba šaukšteliu, kad išgirstumėte garsus. Nuraminkite lėlę čiulptuku ir užmigdykite saldžiam miegui, kai ji skleis miego garsus.

„Barbie“ medicinos priežiūros autobusiukas

Barbie“ medicinos priežiūros autobusiukas, su kuriuo lėlė Barbė atvyks į pagalbą, kad ir kas nutiktų! Susirgo lėlė? Spausk mygtuką, įjunk greitosios pagalbos mašinos švieseles ir sireną, skubėk į pagalbą ir padėk pasveikti savo lėlei!

Šis autobusiukas akimirksniu transformuojamas į ligoninės rinkinį! Tereikia atidaryti transporto priemonės šonus ir atsidursite erdviame ligoninės skyriuje! Daugybė žaidimo variantų – vaikams patiks kurti vis naujas pacientų istorijas.

Rinkinyje rasite net 20 skirtingų teminių priedų, kurie padės mažiesiems susipažinti su medicinos darbuotojų darbu. Visi medicinos prietaisai leidžia atkurti realias istorijas.

Lėlė balerina „Bambolina“

Šok su manimi, tai lėlė-balerina, kuri kartu taps tavo šokių partnere. Papildyta garso efektais, bus ne tik gražus žaislas, tačiau ir nuramins Jūsų vaiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.