Dvimetis virtuvės šefas sužavėjo pasaulį: įrašus peržiūri milijonai

Dviejų metų Cade’as turi šimtus tūkstančių sekėjų savo, kaip virtuvės šefo, socialinėje paskyroje. Video įrašai, kuriuose mažylis gamina maistą sulaukia milijonų peržiūrų ir yra lydimi komentatorių juoko.

Močiutė nesulaikė juoko dėl berniuko poelgių.<br>„LittleChefCade“ nuotr.
Močiutė nesulaikė juoko dėl berniuko poelgių.<br>„LittleChefCade“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-15 16:30, atnaujinta 2020-12-15 16:31

Viskas dažniausiai dėl to, kad didžioji dalis produktų, kurie skirti patiekalų gamybai, pirmiausiai išragaujami berniuko, o tik tada keliauja į dubenį.

Šefas Cade’as dažniausiai gamina su savo mama, o daugiausiai peržiūrų sulaukė įrašas, kuriame su anūku šokoladinius sausainius kepa močiutė.

Vos tik ji sudėdavo ingredientus į dubenį, Cade’as juos tiesiog puldavo kimšti į burną net nežiūrėdamas kas tai. Sviestą ar cukrų tiesiog teko iš jo atimti, o paragavęs kepimo miltelių, vaikas susiraukė.

Visoms pasaulio močiutėms reikėtų pasimokyti kantrybės iš Cade’o senelės, kurią berniuko poelgiai tiesiog labai prajuokino.

Neįtikėtina, bet duetui pavyko pasigaminti sausainius, o šis video jau peržiūrėtas 38 milijonus kartų!

Interviu vaiko mama Christy Hagedorn papasakojo, kad sūnaus pomėgį gaminti pastebėjo pavasarį ir per pirmąjį karantiną nusprendė įamžinti jo pirmuosius kulinarinius eksperimentus norėdama juos parodyti toliau gyvenantiems giminaičiams ir taip palaikyti ryšį.

Pasidalinus įrašais socialiniuose tinkluose šeimą užklupo netikėta sėkmė – dabar paskyrą „LittleChefCade“ seka 326 tūkstančiai žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.