Dvynukus, trynukus ir ketvertukus kviečia dalyvauti konkursas „Twins Peak 2021“

Aštuntą kartą Lietuvoje vykstantis dvynių konkursas tapo gražia tradicija susitikti dvynukams, trynukams ar net ketvertukams iš visos Lietuvos ar net užsienyje gyvenantiems lietuviams.

 Arnas, Liepa, Arijus, Matas.<br> Partnerių nuotr. 
 Arnas, Liepa, Arijus, Matas.<br> Partnerių nuotr. 
 Kaja, Unė, Estela.<br> Partnerių nuotr. 
 Kaja, Unė, Estela.<br> Partnerių nuotr. 
 Jorūnė ir Aurėja.<br> Partnerių nuotr. 
 Jorūnė ir Aurėja.<br> Partnerių nuotr. 
 Kamilė ir Danielė.<br> Partnerių nuotr. 
 Kamilė ir Danielė.<br> Partnerių nuotr. 
 Dovilė ir Donata.<br> Partnerių nuotr. 
 Dovilė ir Donata.<br> Partnerių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2021-07-29 09:00, atnaujinta 2021-08-27 16:33

Šiame konkurse nėra amžiaus cenzo – balsuojama už visas konkursui atsiųstas nuotraukas, o finaliniame renginyje, kuris šiemet vyks rugpjūčio 29 d. 16 val. CUP 5 aukšte Upės terasoje, daugybėje rungčių galima laimėti įvairių prizų.

Kviečia siųsti nuotraukas

Konkursą „Twins Peak“ aštuntus metus organizuoja Vilniaus prekybos centras CUP ir portalas lrytas.lt. Pirmiausiai, dalyviai turi pasidalinti savo su sese ar broliu bendra nuotrauka – tereikia įkelti ją į specialiai sukurtą polapį. 

Nepilnamečių dvynukų nuotraukas įkelti gali tik jų tėvai, globėjai arba davę sutikimą skelbti, viešinti vaikų atvaizdus.

Portalo lankytojai iki rugpjūčio 29 d. kviečiami balsuoti už panašiausius dvynukus, trynukus ir ketvertukus! Daugiausiai balsų surinkę konkurso dalyviai bus apdovanoti specialiais CUP ir portalo lrytas.lt prizais.

Dvynių kasmet daugiau

Finalinis „Twins Peak 2021“ renginys vyks rugpjūčio 29 d. 16 val. CUP 5 aukšte – atviroje „Upės terasoje“. Dvyniai varžysis specialiose rungtyse, bus renkamos identiškiausios dvynių poros, dalijami apdovanojimai ir prizai, svečių laukia žaidimai ir koncertas!

Konkurso organizatorės – dvynės Aurika ir Erika – jau pažįsta daugelį konkurso dalyvių, kurie atvažiuoja į Dvynių šventę kaip į didelės giminės kalėdinį vakarą ir kasmet laukiami nauji prisijungę tą pačią dieną gimę broliai ir seserys.

Praėjusiais metais virtualiai „Twins Peak“ feisbuke vykusiame konkurse dalyvavo per 150 dvynukų, trynukų ir ketvertukų iš visos Lietuvos ir įvairių užsienio šalių. Daugiausiai patiktukų surinko ir I vietą laimėjo 1,4 metukų raudonplaukės Jorūnė ir Aurėja iš Marijampolės r. Antroji vieta teko 31 metų gražuolėms Dovilei ir Donatai iš Mažeikių r. Trečiosios vietos laimėtojos – energingosios 7 metų sesės alytiškės Kamilė ir Danielė.

Specialiais prizais apdovanoti trynukai ir ketvertukai. Pusantrų metukų vilniečių trynukių Kajos, Unės ir Estelos tėveliai atsiuntė šmaikštų video.

Nugalėtojais tapo ir gamtos retenybė – Pranskevičių ketvertukas iš Radviliškio – septynmečiai Arnas, Liepa, Arijus ir Matas.

Tradiciškai dvynių konkursą aplanko vienas žinomiausių ketvertukų Lietuvoje – Gancevskiai. Muzikalūs šiemet dvidešimtmetį atšventę jaunuoliai visada koncertuoja renginio svečiams – trys broliai Robertas, Danielius, Augustinas groja, Evelina dainuoja.

Lietuvoje kasmet gimsta vis daugiau dvynių, trynukų ir ketvertukų – praėjusiais metais pasaulį išvydo 423 poros dvynių, 9 poros trynukų. Tai yra šimtu daugiau nei prieš 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.