Užfiksavo vieną linksmiausių šių metų rekordų: priimkite dvimečio mestą iššūkį

Ilgiausiai nesustodamas pagal muziką sukosi dvimetis vilnietis Denas Kovalenka – per 2 minutes 58 sekundes berniukas nesustodamas apsisuko net 157 su puse karto!

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-05 15:06, atnaujinta 2021-11-05 15:22

Denas taip šoka nuo pusantrų metukų – vos tik išgirsta muziką, atbėga ir ima nesustodamas suktis. Anot berniuko mamos Sigutės Kovalenkienės, taip jis sukasi tol, kol skamba muzika.

O muzika šeimos namuose skamba dažnai, ypač... vonioje. „Deno maudynių procedūros visada prasideda nuo šokių,“ – pasakoja rekordininko mama.

Nuotaikingą video kviečiame pasižiūrėti „Rekordų akademijos“ youtube paskyroje.

Muzikalumą ir pomėgį šokti berniukas turbūt paveldėjo iš mamos Sigutės, kuri yra baigusi choreografijos mokyklą, vokalo studiją, o 2013 m. dalyvavo TV3 televizijos projekte „Chorų karai“ su Policijos choru.

Denas lanko darželį, yra aktyvus ir labai linksmas vaikas. Na, o tuomet, kai nešoka, mėgsta „spardyti kamuolį, maudynes ir... plombyro ledus“.

„Šis linksmas rekordas tik iš pažiūros atrodo paprastas, pabandykite, ir tuo įsitikinsite“,- šypsosi „Rekordų akademijos“ vadovas Gintaras Pocius.

Ar įveiksite Deno iššūkį?

Kad švenčių laukimas neprailgtų, o tamsų lapkritį atsirastų daugiau šviesos ir vaikiško džiugesio, kviečiame pabandyti įveikti Deno iššūkį – ar sugebėsite nesustodami suktis ilgiau ir greičiau, pagal savo pasirinktą muziką?

Iki gruodžio 1 dienos „Rekordų akademijai“ siųskite savo ar kolektyvo video kodiniu pavadinimu Denas‘ dance.

„Net jeigu pagerinti rekordo ir nepavyks, už pastangas esame parengę „Rekordų akademijos“ simpatijų prizą – knygą „Įdomiausi Lietuvos rekordai“, kuri pasirodys jau gruodžio mėnesį.“ – teigia rekordų agentūros vadovas Gintaras Pocius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.