„Pigu.lt“: mokyklinių prekių hitu tapo dvipusiai markeriai-flomasteriai

Šį sezoną tikru mokyklinių prekių hitu e. prekybos centre „Pigu.lt“ ir kituose „PHH Group“ valdomuose centruose Latvijoje ir Estijoje tapo dvipusiai markeriai-flomasteriai. Vien Lietuvoje šių flomasterių rinkinių, išpopuliarėjusių socialinių tinklų dėka, per paskutinį mėnesį parduota daugiau nei 500 vienetų.

Dvipusių flomasterių antgaliai yra skirtingo diametro – tinka ne tik spalvinimui, bet ir grafiniams piešiniams.
Dvipusių flomasterių antgaliai yra skirtingo diametro – tinka ne tik spalvinimui, bet ir grafiniams piešiniams.
Kristina Liškauskaitė.
Kristina Liškauskaitė.
Išpopuliarėjusių flomasterių rinkiniai pasižymi įspūdinga apimtimi, juos sudaro nuo 40 iki net 262 skirtingų markerių.
Išpopuliarėjusių flomasterių rinkiniai pasižymi įspūdinga apimtimi, juos sudaro nuo 40 iki net 262 skirtingų markerių.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 9, 2022, 2:16 PM, atnaujinta Sep 9, 2022, 2:27 PM

„Žymiai išplėtę prekių asortimentą, šiemet pardavimų augimą fiksuojame visoje mokyklinių prekių kategorijoje. Tiesa, dvipusių flomasterių rinkinių pardavimai yra visa galva aukščiau kitų produktų, kurių prekyba suaktyvėjo artėjant rugsėjo 1-ajai“, – sako „Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.

Išpopuliarėjusių flomasterių rinkiniai pasižymi įspūdinga apimtimi, juos sudaro nuo 40 iki net 262 skirtingų markerių. Dvipusių flomasterių antgaliai yra skirtingo diametro – tinka ne tik spalvinimui, bet ir grafiniams piešiniams. Šie rinkiniai atveria galimybę piešėjams sukurti daugybę papildomų atspalvių, reikalingų spalvos atspalviui ir gyliui pabrėžti.

Tarp populiariausių „Pigu.lt“ mokyklinių prekių šį sezoną taip pat rikiuojasi kuprinės, magnetinė lenta su markeriu ir mega piešimo ir kūrybos rinkinys su lagaminu.

Anot K. Liškauskaitės, šiemet mokyklinių prekių prekybos piką „Pigu.lt“ fiksavo rugpjūčio 21–25 dienomis, pardavimai žymiai augo ir rugpjūčio 8 bei rugsėjo 5 dienomis. „Šios datos sutampa su mūsų skelbtomis akcijomis, kurių metu kvietėme mokyklinių prekių įsigyti su nuolaida. Galima konstatuoti, kad šiemet pirkėjai aktyviai naudojosi galimybe mokslams reikalingų prekių įsigyti pigiau“, – teigia K. Liškauskaitė.

Ji pastebi, kad įprastai biuro baldų, kompiuterių, planšečių ir kitų rimtesnių prekių pardavimai išlieka aukštumoje iki pat Kalėdų. Tuo tarpu kanceliarinių prekių, kuprinių ir kitų smulkesnių mokyklinių produktų pardavimai staiga sumenksta nuo trečiosios rugsėjo savaitės. „Prognozuojame, kad tokia tendencija pasitvirtins ir šį sezoną“, – sako K. Liškauskaitė.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomose e. prekybos platformose prekiauja daugiau nei 4000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 2 mln. prekių. Sesijų skaičius per metus siekia apie 150 milijonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.