Kūdikis lyg iš siaubo filmo: mama dukrą augina kaip mažąją gotę

Įprastai kūdikiai mums siejasi su ryškiausiomis spalvomis – jų kambarių sienų spalvas, daiktus ir drabužius tėvai dažniausiai renkasi iš rožinės ar mėlynos atspalvių, o jei nori kažko išskirtinio, dabar madingos yra ir pastelinės spalvos. Tik ne keturių vaikų mamai Reby Hardy, kuri mažylės aplinką kuria nuspalvintą juodai, rašo portalas boredpanda.com.

Kūrybinga mama linksminasi kurdama dukros gotikinio stiliaus interjerą ir net drabužių stilių.<br>„TikTok“ kadrai / lrytas.lt koliažas
Kūrybinga mama linksminasi kurdama dukros gotikinio stiliaus interjerą ir net drabužių stilių.<br>„TikTok“ kadrai / lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-28 17:25

Reby išgarsėjo tuomet, kai pasidalijo savo jauniausios dukros kambario interjeru – tai nebuvo meškučiais išpuoštas ir debesėliais ant sienų apklijuotas šviesus kambarys, o priminė labiau Drakulos pilies menę.

Daugiavaikė mama mėgsta dekoruoti ir kiekvienam vaikui išrinko skirtingą temą kambario dekorui. Jauniausios dukros Ever Moore, kuriai 18 mėnesių, kambario aplinka kūrybiška moteris dalijasi socialiniame tinkle „TikTok“ paskyroje „Life Of A Gothic Baby“ (liet. – „Kūdikio goto gyvenimas“)

Iš tiesų, gimus mažylei, ji buvo apgyvendinta tipiškame šviesiame kambaryje su smėlio spalvos akcentais. Kaip Reby pasakojo „WRAL News“, pokyčiai prasidėjo tada, kai ji remonto metu nudažė sienas anglies pilkumo spalva ir rado senovinę 1800-ųjų metų antikvarinę lovytę. Jei ilgiau panaršysite šios moters „TikTok“, suprasite, kad aistrą senoviniams daiktams ji turi jau seniai.

„Visa „Gothic Baby“ filmukų serija prasidėjo tuomet, kai aš atsainiai dalinausi namo interjero detalėmis ir kitais dalykais. Kai žmonės matydavo vaikų kambarį, visada būdavo komentaras „kūdikiams reikia spalvų!“, – šypsosi ji. Taip jie įkvėpė ją parodyti, kad visi šie įsitikinimai yra tik mūsų galvose.

Mama atskleidė, kad likęs dukros kambarys nėra visai juodas – kambaryje yra paslėptos durys, kurios yra besisukanti knygų spinta, vedanti į spalvingiausią kambarį, kokį tik galėtume įsivaizduoti, ir labiau primena vaivorykštę.

Reby tikina, kad juodas dukros miegamasis yra būtent sarkastiškas atsakas žmonėms, kurie įsitikinę skirtingų spalvų poreikiu vaikams. Mama įsitikinus, kad kambariai išdažyti vien rausvai ar melsvai, taip pat neatliepia skirtingų poreikių, bet tokių tėvų niekas nekritikuoja? Be to, R. Hardy patikina, kad juoda spalva neturi nieko bendro su satanizmu.

„Life of gothic baby“ video peržiūrėjo milijonai žmonių, o pati mama turi daugiau nei milijoną sekėjų.

Parengta pagal „Bored panda“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.