Vienas neapgalvotas senelių sprendimas beveik atėmė galimybę matytis su anūke: taip elgtis negalima

Neretai seneliais tapę mūsų tėvai taip įsijaučia į savo vaidmenį, kad pamiršta, jog jie negali priimti sprendimų, atsakingų už anūką, jei jų vaikai to neprašo. Socialiniame tinkle „Reddit“ jaunas tėtis dalijasi šokiruojančia istorija, kaip seneliai jo dukrai įvėrė auskarus su juo net nepasitarę.

Socialiniame tinkle „Reddit“ jaunas tėtis dalijasi šokiruojančia istorija, kaip seneliai jo dukrai įvėrė auskarus su juo net nepasitarę.<br>123rf nuotr.
Socialiniame tinkle „Reddit“ jaunas tėtis dalijasi šokiruojančia istorija, kaip seneliai jo dukrai įvėrė auskarus su juo net nepasitarę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2023, 5:58 PM

r/AmItheAsshole slapyvardžiu pasvadinęs vyras pasakoja, kad jis ir jo sužadėtinė susilaukė dukros Thalios, kuriai neseniai sukako devyni mėnesiai. Žinoma, visi seneliai labai džiaugėsi šeimos pagausėjimu ir dažnai lankė anūkę.

„Mes nusprendėme, kad auskarus įversime tik kai Thalia paaugs ir pati galės išreikšti savo nuomonę. Mano sužadėtinei ausis pravėrė kūdikystėje ir ji visada nekentė nešioti auskarus, jų nenešioja iki šiol“, – pasakoja vyras.

Jis pamena, kaip jo tėvai išgirdę šį poros sprendimą komentavo, kokia miela anūkėlė atrodytų su auskarais.

„Vieną dieną paprašėme pažiūrėti dukrą ir jie įkalbėjo mano mamos draugą įverti mažylei auskarus be mūsų sutikimo. Pamatę, ką jie padarė, nustojome su jais kalbėtis“, – prisipažįsta tėtis.

Sulaukę aplinkinių spaudimo, kad negalima iš vaiko atimti senelių, pora nusprendė, kad su Thalia jie galės būti tik tuomet, kai yra vienas iš tėvų.

„Visi sako, kad mes esame niekšai, kad taip elgiamės, ir nieko čia baisaus neįvyko, bet mes nenorime pakeisti savo nuomonės. Ar mes esame asilai, kad nepasitikime taip jais?“ – socialiniame tinkle kitų žmonių nuomonės paklausė įpykęs tėtis.

Komentatoriai pritarė vyrui – viena mama pridūrė, kad priėmė tokį patį sprendimą, kai jos tėvai anūkei nukirpo plaukus jos neatsiklausę.

„Kas bus kitas dalykas, dėl kurio jie nuspręs, kad žino geriau? Jiems pasisekė, kad jiems netgi leista susitikti su ja“, – rašė kitas komentatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.