R. Masiulis: „Pirmiausia - terminalas, po to - kiti projektai“

Pirmadienį energetikos ministru

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 22, 2014, 6:51 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:25 AM

Savęs jokioje partijoje neįsivaizduojantis energetikas sako svarstytų pasiūlymą stoti į Darbo partiją, jei tokį gautų.

„Su Darbo partijos lydere Loreta Graužiniene aptarėme koncepciją - kaip ji, Seimo pirmininkė, ir kaip aš matau energetiką. Mano požiūriu, turi būti skaidri, aiškiais principais valdoma energetika. Ir su Viktoru Uspaskichu (Darbo partijos įkūrėjas, europarlamentaras - BNS) kalbėjau - jokių interesų čia nėra“, - BNS sakė R.Masiulis.

Paskirtasis ministras pabrėžė, kad pirmasis jo tikslas - kad SGD terminalas būtų baigtas laiku ir sklandžiai, nebūtų „kokių sukrėtimų“. R.Masiulis teigė, kad jo akiratyje bus ir kiti strateginiai energetikos projektai, tačiau apie juos daugiau kol kas sakė nenorintis komentuoti, nes nėra pakankamai įsigilinęs.

R.Masiulis taip pat nekomentavo, kur į užsienį pirmiausia vyks kaip energetikos ministras: „Pirmiausia turiu išanalizuoti dabartinę situaciją“.

Paklaustas, ar priimtų „darbiečių“ pasiūlymą tapti partijos nariu, R.Masiulis teigė jo negavęs: „Savęs neįsivaizduoju jokioje partijoje, anksčiau tokios minties net nebuvo. Tokio pasiūlymo neturiu, bet jei gaučiau - svarstyčiau“.

R.Masiulis sakė, kad naujas „Klaipėdos naftos“ vadovas bus paskirtas kuo greičiau, nes reikia užtikrinti kuo sklandesnį darbų perėmimą. Sprendimą, anot jo, priims įmonės valdyba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.