Suskystintų dujų terminalo statybą netrukus įvertins komisija

Bendrovė „Klaipėdos nafta“, užbaigusi pagrindinius suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo statybos darbus, pradeda objekto atidavimo Valstybinei komisijai vertinti procedūrą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-03 17:20, atnaujinta 2018-01-28 16:31

Šią savaitę bendrovė, įgyvendinanti SGD terminalo projektą, Klaipėdos teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros (VTPSI) skyriui pateikė prašymą išduoti SGD terminalo uosto infrastruktūros su suprastruktūra (įranga) statybos užbaigimo aktą.

„Statybos užbaigimo aktas, kurio gavimo procedūrą pradeda bendrovė, patvirtina, kad terminalo krantinė su suprastruktūra yra pastatyta pagal statinio projekto sprendinius ir yra galima jos eksploatacija“, - patikslina Mantas Bartuška, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

Remiantis teisės aktais, komisija statybos užbaigimo aktą turi pasirašyti ir jį pateikti statytojui ne vėliau kaip per 10 darbo dienų nuo visų dokumentų pateikimo dienos.

Valstybei priklauso 72,32 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.