Naujosios ESO prioritetai – klientas, kokybė ir efektyvumas

Gerinti paslaugų kokybę ir mažinti sąnaudas – tokie tikslai bus keliami naujajai elektros ir dujų skirstomųjų tinklų įmonei „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO), pradėsiančiai veikti nuo 2016 metų sausio 1 dienos. ESO bus sukurta sujungus „Lietuvos energijos“ įmonių grupei priklausančias „Lesto“ ir „Lietuvos dujas“.

ESO bus sukurta sujungus „Lietuvos energijos“ įmonių grupei priklausančias „Lesto“ ir „Lietuvos dujas“.<br>D.Umbraso nuotr.
ESO bus sukurta sujungus „Lietuvos energijos“ įmonių grupei priklausančias „Lesto“ ir „Lietuvos dujas“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2015, 1:03 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 1:27 PM

„Sujungdami giminingas veiklas į vieną įmonę, matome potencialą didinti vertę klientams – teikti paprastas ir prieinamas paslaugas žmonėms ir verslui, tiek jau prisijungusiems prie elektros ir dujų tinklų, tiek norintiems tai padaryti, – teigė „Lietuvos energijos“ generalinis direktorius ir ESO stebėtojų tarybos pirmininkas dr. Dalius Misiūnas. – Todėl naujajai ESO valdybai kelsime tikslus gerinti paslaugų kokybę ir didinti veiklos efektyvumą“.

Anot jo, kokybiškos ESO paslaugos reikštų supaprastėjusius procesus, lemiančius kiek įmanoma greitą prisijungimą prie tinklų, reagavimą į užklausimus bei paslaugų užsakymo, gavimo ir atsiskaitymo už jas patogumą.

„Turime unikalią galimybę supaprastinti apsirūpinimą energija – nuo šiol klientams nereiks rūpintis elektra ir dujomis atskirai, tai jie gaus kaip vieną paslaugą. Tai darome jų patogumui“, – sakė D. Misiūnas.

Veiklos efektyvinimas – sąnaudų mažinimas daro tiesioginę įtaką paslaugų kainoms. „Todėl ESO turės siekti taupyti ir tokiu būdu siekti palankiausių kainų klientams“, – pabrėžė D. Misiūnas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.