Valstybinėms institucijoms „Milda“ degalinių kuras neužkliuvo

Prieš mėnesį Muitinės kriminalinei tarnybai (MKT) įtarimų dėl parduodamo kuro sukėlė kai kurių mažųjų degalinių tinklų veikla. Tačiau aiškėja, kad tinklo „Milda“ degalinės padidinto atsakingų institucijų dėmesio sulaukė nepagrįstai. Daugiau nei metus reguliariai Muitinės laboratorijos, Valstybinės ne maisto produktų bei Valstybinės mokesčių inspekcijų vykdyti patikrinimai šiame tinkle jokių pažeidimų dėl parduodamo benzino ir dyzelino nenustatė.

Šiuo metu Vilniaus apygardos prokuratūra toliau tęsia tyrimą, tačiau be pagrindo į jo akiratį patekęs „Milda“ degalinių tinklas skaičiuoja patirtus nuostolius.<br>M.Astrausko nuotr.
Šiuo metu Vilniaus apygardos prokuratūra toliau tęsia tyrimą, tačiau be pagrindo į jo akiratį patekęs „Milda“ degalinių tinklas skaičiuoja patirtus nuostolius.<br>M.Astrausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 11:13 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 1:26 PM

Šiuo metu Vilniaus apygardos prokuratūra toliau tęsia tyrimą, tačiau be pagrindo į jo akiratį patekęs „Milda“ degalinių tinklas skaičiuoja patirtus nuostolius.

„Kaip ir buvo galima numatyti, jokia byla „Mildai“ nebuvo iškelta, nepateikti jokie kaltinimai. Tik apmaudu, kad tyrimo metu pasėta abejonė sumažino vartotojų pasitikėjimą visais mažesniais kuro pardavėjais. Galime džiaugtis bent tuo, kad turime nemažai lojalių klientų. Jie mūsų tiekiamo kuro kokybe galėjo įsitikinti naudodami jį ne vienerius metus“, – pasakoja Žemaitijoje penkiolikos degalinių tinklą valdančios UAB „Milda“ vadovas Vidas Rimkus.

Susirūpinęs dėl vykdomo tyrimo ir rinkoje galimai atsiradusio įtartino kuro, ateityje degalinių tinklo „Milda“ direktorius V. Rimkus teigė planuojantis imtis dar griežtesnės kontrolės.

„Visada vengėme bet kokio bendradarbiavimo su įtartinais ar pasitikėjimo nekeliančiais didmenininkais. Tačiau dabar savo tiekėjus kontroliuosime dar griežčiau, ypatingą dėmesį skirdami reguliariems ir nuodugnesniems mums pristatomo kuro tyrimams“, – sakė verslininkas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.