Laimingas bilietas, ir 5 tūkstančiai eurų įsliuogė į kišenę

Tikra tiesa, kad žaidžiantys laimi. Tai įrodė į loterijos būstinę atvykusi momentinės loterijos „Imk ir laimėk“ didžiausio galimo prizo – 5000 eurų – laimėtoja.

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2015, 9:49 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 10:43 AM

„Momentinės loterijos bilietus nuolat perku. Esu ištikima žaidėja ir niekada nepraleidžiu progos nutrinti bilietus, juolab kad man sekasi ir dažnai laimiu“, – linksmai pasakojo Kaišiadorių rajone gyvenanti moteris.

Ji taip pat mėgsta žaisti ir „Teleloto“, tačiau prisipažino, kad yra smalsi ir tik nusipirkusi bilietą nori sužinoti, ar jis laimingas. Na, o šįkart žaidėja tiesiog „ėmė ir laimėjo“!

Pasiteiravus apie sėkmės paslaptį, žaidėja prisipažino, kad turi savo bilietų pirkimo vietą Rumšiškėse, kur ji vis ištraukia laimingus bilietus. „Štai ką tik ir vėl nusipirkau momentinės loterijos bilietą – laimėjau vieną eurą!“ – džiaugsmu dalijosi moteris. Laimėtą sumą žaidėja planuoja skirti buto remontui ir kelionei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.