„Pegasus tour“ klientai vėl neišvyks į Madeirą ir Azorų salas

Valstybinis turizmo departamentas(toliau – VTD) gavo patvirtinimą iš Portugalijos kelionių organizatoriaus Qualispresenca, kad gegužės 30 ir birželio 9 d. planuoti skrydžiai į Madeirą ir Azorų salas atšaukiami.

Turistai su prašymais dėl sutarties nutraukimo, pinigų gražinimo ir kompensacijų turi patys kreiptis į įmonę.<br>T.Bauro nuotr.
Turistai su prašymais dėl sutarties nutraukimo, pinigų gražinimo ir kompensacijų turi patys kreiptis į įmonę.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2016, 10:08 AM, atnaujinta May 24, 2017, 5:33 AM

Kelionių organizatorius informavo, kad už gegužės 20 d. neįvykusią organizuotą turistinę kelionę nuostoliai turistams bus atlyginti iki birželio 5 d., o už atšauktas keliones gegužės 30 ir birželio 9 d. pinigai turistams bus gražinti iki birželio 10 d.

Turistai su prašymais dėl sutarties nutraukimo, pinigų gražinimo ir kompensacijų turi patys kreiptis į įmonę.

Kelionių organizatorius taip pat informuoja, kad visiems, norintiems nutraukti sutartis dėl planuotų kelionių spalio 7 ir spalio 17 d., bus grąžinti pinigai sutartyse numatytais terminais, t.y. per 10 darbo dienų nuo sutarties nutraukimo dienos.

Kelionių agentūra „Pegasus tour“ jau ne pirmą kartą atšaukia keliones į Madeirą. Su jos vadovu redakcijai susisiekti nepavyko, tačiau praėjusią savaitę įmonę atstovaujantis advokatas informavo, kad kelionių agentūra planuoja nutraukti savo veiklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.