Neįtikėtina akcija: vieną valandą – nemokami skrydžių bilietai

Lobių medžioklę „Qatar Airways“ skelbia kasmet<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lobių medžioklę „Qatar Airways“ skelbia kasmet<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lobių medžioklę „Qatar Airways“ skelbia kasmet<br>Lrytas.lt
Lobių medžioklę „Qatar Airways“ skelbia kasmet<br>Lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 9:02 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 9:00 AM

Qatar Airways“ skelbia didžiulę akciją ir kviečia į lobių medžioklę. Sausio 12 d., ketvirtadienį bei sausio 13 dieną, penktadienį, pirkėjai gali ieškoti ir nusipirkti nemokamų lėktuvo bilietų įvairiomis kryptimis.

Akciją „Travel Festival“ oro bendrovė rengia kasmet. Lietuvoje nemokamų bilietų skrydžiams iš Varšuvos buvo galima ieškoti ketvirtadienį nuo 12 iki 13 valandos, o jei esate Vidurio ar Šiaurės Europoje, čia akcija tuo pačiu metu vyks penktadienį.

Akcijos metu oficialioje „Qatar Airways“ sistemoje bus galima rasti nemokamų bilietų iš įvairiausių Europos miestų. Papildomai gali tekti susimokėti tik oro uosto mokesčius.

Konkretūs skrydžiai, kurių bilietai bus platinami nemokamai, neskelbiami. Tačiau bendrovė savo puslapyje paskelbė reklaminius filmukus kiekvienam regionui, kuriuose pateikiamos užuominos apie tai, kur geriausia ieškoti lobio – nemokamų bilietų.

Bilietų galima rasti įvairiausioms kelionių datoms faktiškai visus metus – nuo sausio 12 d. iki gruodžio 15 dienos.

Iš Lietuvos „Qatar Airways“ neskraido, tačiau lietuviai gali ieškoti nemokamų bilietų iš Varšuvos bei kitų Europos miestų.

Visos šios neįtikėtinos akcijos sąlygos ir terminai – oficialioje svetainėje: https://www.qatarairways.com/global/en/offers/travel-festival-treasure-hunt.page

Bilietus bus galima įsigyti tik oficialioje “Qatar Airways“ svetainėje adresu:  https://www.qatarairways.com/global/en/homepage.page

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.