Mobiliojo ryšio operatoriai reaguoja į teroro išpuolį Švedijoje

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ atsiliepė į penktadienio vakarą Stokholmą sukrėtusį teroro išpuolį – bus kompensuojami skambučiai ir trumposios žinutės Švedijoje esantiems lietuviams. „Tele2“ kompensuos skambučius ir SMS visiems, kas iš Švedijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos. Kompensacijos galioja visiems klientams, įskaitant ir išankstinio mokėjimo paslaugos PILDYK vartotojus.

Švediją sukaustė terorizmo išpuolis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Švediją sukaustė terorizmo išpuolis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-07 17:19, atnaujinta 2017-04-14 00:25

Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo balandžio 7 d. 16 val. iki rytojaus, balandžio 8 dienos vidurnakčio Lietuvos laiku. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos.

Pranešta, kad artimiausią parą ir „Bitė“ kompensuos skambučius ir trumpąsias žinutes į/iš Švedijos.

Prie konkurentų prisijungė ir „Telia“.  

„Reiškiame užuojautą nukentėjusiems dėl tragiškų įvykių Stokholme ir informuojame, kad visi skambučiai bei SMS iš Švedijos į Lietuvą, Švedijoje priimami skambučiai iš Lietuvos, taip pat tarptautiniai skambučiai ir SMS iš Lietuvos į Švediją nuo balandžio 7 d. 16.00 val. iki balandžio 8 dienos vidurnakčio bus kompensuoti.

Taip pat primename, kad „Telia“ klientai, turintys dabartinius reguliaraus mokėjimo mobiliojo ryšio planus šešiose Šiaurės ir Baltijos šalyse gali skambinti, rašyti SMS ir naršyti internete tomis pačiomis sąlygomis, kaip namuose“, – informavo „Telia“ atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.