„TokenDesk"  blockchain technologijų įmonę konsultuos Artūras Zuokas

Londone įsikūrusią blockchain technologijų įmonę „TokenDesk" konsultuos buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas. Pagrindinė veiklos sritis, kurią vysto kompanija yra ICO platforma, leidžianti sutelktinio finansavimo būdu rinkti lėšas kriptovaliutomis ir taip finansuoti naujų produktų bei interneto paslaugų kūrimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2017, 12:06 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 12:37 PM

Žymūs įkūrėjai

Tarp įmonės įkūrėjų yra buvęs Seimo narys ir Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gintaras Tamošiūnas, vieni „Bilietai.lt" verslo įkūrėjų – Tadas Rimdžius, „kvitky.by" vadovas ir valdybos narys Aleksandr Kasinskij, Jaanus Beilmann Baltijos šalių didžiausio bilietų platinimo tinklo „Baltic Ticket Holdings" vadovas taip pat prisideda prie „TokenDesk" verslo kūrimo.

Kuriama didžiausia pasaulyje kriptovaliutų ir kriptomonetų platinimo platforma. Rinkoje egzistuojantys sprendimai neužtikrina sklandžios procesų visumos, skaidrių ir patikimų mokėjimų ir ICO legitinumo.

„Kiekvieną dieną išplatinama kriptovaliutų už daugiau nei 10mln Eur. Valstybių centriniai bankai artėja prie rinkos reguliavimo, kas turėtų dar labiau padidinti susidomėjimą Bitcoin, Ethereum bei kitomis kriptovaliutomis," – teigia Tadas Rimdžius „TokenDesk" valdybos narys ir vienas įkūrėjų.

Pirmą prekybos dieną rezervuota tokenų už 1 mln. Eur

Per pirmąją TDS kriptomonetų (tokenų) rezervavimo dieną, „TokenDesk" sulaukė virš 1000 investuotojų susidomėjimo, o bendra rezervuota tokenų suma viršija 1 milijoną Eur. Iki spalio 6 dienos planuojama parduoti 3 milijonus TDS kriptomonetų, kurių vertė – 4 milijonai Eurų.

Per ateinančius metus „TokenDesk” rinkoje išplatins ne mažiau, kaip 150 naujų ICO ir pritrauks 288 mln. EUR iš investuotojų. ICO globali rinka plečiasi fenomenaliu greičiu. Per 2016 visi kriptovaliutų siūlymai surinko virš 200 mln. Eurų, o šiais metais planuojama viršyti 3 mlrd. ribą.

Patarėjas – Artūras Zuokas

Buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas prisidės konsultuojant „TokenDesk" ir lydint kompaniją į sėkminga finansavimo pritraukimą.

„Turiu viziją, kaip blockchain technologiją galėtų panaudoti valstybė ir Vilniaus miestas. Tai – ateities sprendimai ir jau dabar pats laikas integruotis į blockchain revoliuciją. Estija turi e-pilietybės programą ir sėkmingai taiko šią technologiją. Kinija ruošia mokesčių surinkimą ir sąskaitų išrašymo platformą. Dubajus planuoja skaitmenizuoti maksimalų kiekį popierinių dokumentų, juos perkeliant į blockchain technologija paremtus sprendimus. Tai būtų sąskaitos, apskaitos įrašai, sutartys ir dar daug kitų pavyzdžių,"- teigia Artūras Zuokas.

Anot pašnekovo, prisidėti prie „TokenDesk" paskatino noras aktyviai prisidėti prie naujų technologijų vystymosi Lietuvoje.

Ateities planai ir strategija

Siekiant išlaikyti tokenų vertę ir likvidumą ateinančių metų vasarį „TokenDesk" kriptomonetomis bus prekiaujama „Kraken", „Bitfinex" bei „Bittrex" ir kitose kriptovaliutų biržose.

Bendrai kompanija siekia pritraukti 100000 „Ethereum" kriptovaliutos vienetų – ETH. Pagal šios dienos kursą, tai sudarytų 24,6 mln. Eurų.

„TokenDesk" bus vienas didžiausių ICO Lietuvoje. Mūsų šalies atstovai yra pritraukę finansavimą šiems projektams – „Monetha", „Bankera", „Mysterium Networks", „Edgeless", kurių bendra finansavimo suma 70 mln. Eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.