„Wizz Air“ užsimojo – įdarbins per tūkstantį stiuardų ir pilotų

 

„Wizz Air“ iki 2018-ųjų pabaigos įdarbins daugiau nei 1300 naujų įgulos narių ir pilotų.
„Wizz Air“ iki 2018-ųjų pabaigos įdarbins daugiau nei 1300 naujų įgulos narių ir pilotų.
„Wizz Air“ iki 2018-ųjų pabaigos įdarbins daugiau nei 1300 naujų įgulos narių ir pilotų.
„Wizz Air“ iki 2018-ųjų pabaigos įdarbins daugiau nei 1300 naujų įgulos narių ir pilotų.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 12:42 PM

 

Mažų sąnaudų oro bendrovė „Wizz Air“ visame savo tinkle pradės didžiausią talentų įdarbinimo kampaniją savo veiklos istorijoje.

Aviakompanija, 13 metų stiprinanti lyderio pozicijas Centrinės ir Rytų Europos aviacijos rinkoje, per artimiausius metus sukurs beveik 1300 naujų tiesioginių darbo vietų.

Iki 2018 m. pabaigos prie dabartinės orlaivių bazės bus prijungtas 21 naujas „Airbus“ A320 ir A321 orlaivis, tarp jų – ir 11 naujų bendrovės orlaivių, pristatytų dar 2017 metais.

Tad  „Wizz Air“ komandą iki 2018 m. pabaigos sudarys daugiau nei 4500 darbuotojų.

Taip pat oro linijų bendrovė planuoja iki 2024 metų padvigubinti savo turimą orlaivių bazę iki daugiau nei 160 orlaivių.   

 

Nuo šiol iki 2018 m. pabaigos daugiau nei 25-iose Europos šalyse ir už žemyno ribų vyks 400 „Wizz Air“ talentų atrankos sesijų, skirtų pilotams ir orlaivio salono įgulos nariams įdarbinti.

Lietuvoje pirmoji įgulos narių atrankos sesija įvyks spalio 2 d. Vilniuje.  

 

Karjeros galimybės

"Bendrovė „Wizz Air“ yra viena iš sėkmingiausių Europos aviakompanijų, toliau sparčiau auganti. Iki 2024-ųjų  planuojame dvigubai išplėsti orlaivių bazę ir taip suteikti esamiems bei naujiems darbuotojams dar daugiau karjeros galimybių, – sakė skrydžių operacijų vadovas József‘as Ujhelyi‘as. – „Wizz Air“ didžiuojasi ne tik visais savo kolegomis įgulose, kurie nepriekaištingai rūpinasi bendrovės klientais, bet ir savo mokymo programa, karjeros galimybėmis, patogiu pamainų tvarkaraščiu bei įsimintina darbo aplinkos patirtimi".

Anot J.Ujhelyi‘o, darbuotojai yra esminis „Wizz Air“ sėkmės garantas, todėl komanda yra skatinama dalytis patirtimi ir istorijomis su naujais būsimais darbuotojais.

Taip atsirado išskirtinė #IamWIZZcrew kampanija.

Kuria darbo vietas

"Iki 2018 m. pabaigos bendrovėje bus sukurta daugiau nei 1300 naujų darbo vietų. Tad visus, norinčius „skristi“ karjeros laiptais aviacijos srityje, kviečiame dalyvauti vienoje iš 400 mūsų talentų atrankos sesijų“, – sakė J.Ujhelyi‘as. 

 

Vykdydama #IamWIZZcrew kampaniją, „Wizz Air“ siekia palengvinti kelią visiems, norintiems sužinoti daugiau apie karjeros galimybes „Wizz Air“, pačią aviakompaniją bei apskritai karjerą aviacijoje – tiesiogiai iš „Wizz Air“ darbuotojų.

Jau galima rasti tūkstančius nuotraukų ir įrašų įvairiuose socialinės medijos kanaluose, kur entuziastingi įgulos nariai dalijasi savo aistra aviacijai. 

 

„Wizz Air“ visiems savo pilotams, greta patrauklių kompensacijų ir specialių išmokų, siūlo ir keletą galimų darbo modelių: bendrovės orlaivių kapitonai gali naudotis plačiu 550 maršrutų tinklu ir persikelti į bet kurią iš 28 bendrovės bazių, esančių 15-oje Europos šalių.

Pilotų įdarbinimo sesijos skelbiamos https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/pilots#/

 

Atrinktiems kandidatams į „Wizz Air“ orlaivių kabinų įgulos narius bus suteikti mokymai, apranga ir galimybė dirbti jų gyvenamajame mieste, naudojantis plačiu aviakompanijos tinklu keliaujant Europoje ir už jos ribų.

Orlaivių salono įgulos narių įdarbinimo sesijos skelbiamos  https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant/#/  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.