„Hesburger“ šiemet į tinklo plėtrą Baltijos šalyse investuos 11 mln. eurų

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ šiais metais Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje planuoja atidaryti apie 10 naujų restoranų, į kuriuos iš viso investuos 11 mln. eurų. Iš šios sumos bendrovės investicijos Lietuvoje sudarys apie 4 mln. eurų, bus atidaryti 3–4 nauji restoranai, kuriuose bus sukurta 60 naujų darbo vietų.

Iš šios sumos bendrovės investicijos Lietuvoje sudarys apie 4 mln. eurų, bus atidaryti 3–4 nauji restoranai, kuriuose bus sukurta 60 naujų darbo vietų.<br>P.Mantauto nuotr.
Iš šios sumos bendrovės investicijos Lietuvoje sudarys apie 4 mln. eurų, bus atidaryti 3–4 nauji restoranai, kuriuose bus sukurta 60 naujų darbo vietų.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2018, 10:09 AM

Estijoje šiais metais „Hesburger“ planuoja atidaryti 2, Latvijoje – 5 naujus restoranus, investuodama atitinkamai 2 ir 5 mln. eurų.

„Praėjusiais metais „Hesburger“ restoranų skaičius Lietuvoje perkopė 50, o šiemet tinklas ir toliau bus aktyviai plečiamas. Matome didelį rinkos augimo potencialą ne tik Lietuvoje, bet visose trijose Baltijos šalyse, todėl nuosekliai investuojame atidarydami naujus restoranus, atnaujindami esamus ir ieškodami naujų verslo plėtros sprendimų. Vienas iš tokių – šių metų pradžioje šalies vartotojams pristatyta unikali rinkoje mobilioji programėlė, kuri greitojo maisto paslaugai suteikia dar daugiau lankstumo ir greičio“, – sakė „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Pasak I. Salmelos, mobilioji programėlė, leidžianti nuotoliniu būdu užsisakyti maistą ir už jį sumokėti, pasinaudojant nuolaidų kuponais bei kitomis funkcijomis, sulaukė didelio Lietuvos vartotojų susidomėjimo. Per tris savaites nuo programėlės pristatymo ją jau parsisiuntė daugiau kaip 11 000 mūsų šalies gyventojų. Kitose šalyse, kuriose ji pradėjo veikti anksčiau – Suomijoje, Estijoje ir Latvijoje – „Hesburger“ programėlę atsisiuntė daugiau kaip 1 mln. žmonių.

„Hesburger“ pardavimai 2017 m. Lietuvoje pasiekė rekordinį augimą: palyginti su 2016 m,. jie išaugo net 30 proc. ir sudarė 23,43 mln. eurų. Jau keletą metų iš eilės mūsų šalyje „Hesburger“ fiksuoja sparčiausią augimą tarp visų Baltijos šalių: tinklo pardavimai Estijoje 2017 m. augo 8,3 proc. iki 21,98 mln. eurų, o Latvijoje – 13,3 proc. iki 22,47 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.