Laikinojo įdarbinimo veiklai tęsti prašymams skirtas laikas senka

Valstybinė darbo inspekcija (VDI) informuoja, kad įmonės, įtrauktos į Laikinojo įdarbinimo įmonių sąrašą, iki liepos 15 d. inspekcijai turi pateikti pranešimą apie laikinojo įdarbinimo įmonės atitiktį nustatytiems kriterijams ir ketinimą tęsti laikinojo įdarbinimo veiklą.

Pranešimai yra pateikiami tiesiogiai prisijungus prie VDI Elektroninių paslaugų darbdaviams sistemos.<br> D.Umbraso nuotr. 
Pranešimai yra pateikiami tiesiogiai prisijungus prie VDI Elektroninių paslaugų darbdaviams sistemos.<br> D.Umbraso nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2019, 5:28 PM, atnaujinta Jul 2, 2019, 5:29 PM

Pranešimas yra pateikiamas tiesiogiai prisijungus prie VDI Elektroninių paslaugų darbdaviams sistemos (EPDS) ir e. būdu atsakant į šio pranešimo klausimus. Įmonės, įtrauktos į Laikinojo įdarbinimo įmonių sąrašą, apie minėtą prievolę bus informuojamos ir individualiai.

Šis e. inspektavimas atliekamas vadovaujantis kriterijų, kuriuos turi atitikti laikinojo įdarbinimo įmonė, sąrašu ir laikinojo įdarbinimo įmonių atitikties šiems kriterijams nustatymo tvarkos aprašu.

Laikinojo įdarbinimo įmonėms nustatytiems kriterijams atitikties tikrinimas VDI atliekamas kasmet, taip pat nusprendžiant, ar įtraukti įmonę į laikinojo įdarbinimo įmonių sąrašą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.