Įsigyti bitkoinų jau galima ir kioskuose

Nuo šiol visose „Narvesen“ parduotuvėse bei „Lietuvos spauda“ kioskuose pradedama prekiauti bitkoinų kuponais, kuriuos internetu galima iškeisti į vieną populiariausių kriptovaliutų – bitkoinus.

 Kad „Rebiton“ kupone esančius eurus galima būtų iškeisti į bitkoinus, nereikalaujama asmens tapatybės ar kitų dokumentų.<br> „Ribiton“ nuotr. 
 Kad „Rebiton“ kupone esančius eurus galima būtų iškeisti į bitkoinus, nereikalaujama asmens tapatybės ar kitų dokumentų.<br> „Ribiton“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2019, 10:35 AM

„Visų pirma, šiuo projektu siekiame supaprastinti galimybę įsigyti kriptovaliutos – net ir tiems, kurie niekada jos nepirko. Nors vis dar nemažai spekuliacijų šios virtualios valiutos atžvilgiu, jau dabar matoma, kad ji bus neatsiejama tiek pasaulio finansų, tiek internetinės prekybos dalis.

Štai netrukus BAKKT, kurią įkūrė Niujorko vertybinių popierių biržą (angl. NYSE) valdanti įmonė, siūlys ateities sandorius, išmokamus bitkoinais, o galimybę apmokėti už prekes bitkoinais jau turi ne viena internetinė parduotuvė, – sako bitkoinų kuponus sukūrusio startuolio „Rebiton“ atstovas Raimundas Asauskas. – Iš esmės kuo daugiau žmonių turės galimybių naudotis šia virtualia valiuta, ji bus stabilesnė ir patrauklesnė atsiskaitymo priemonė internetinėje prekyboje. Žinoma, esame suinteresuoti, kad bitkoinai būtų perkami tik apgalvojus galimas rizikas.“

Prekiauti kuponais būtent „Narvesen“ parduotuvėse bei „Lietuvos spauda“ kioskuose pasirinkta dėl plataus šių parduotuvių tinklo, jų palankaus požiūrio į kriptovaliutas, tinkamos pirkėjų tikslinės auditorijos bei galimybės greitai įsigyti kuponus.

„Šiuo metu turime beveik 60-ies „Narvesen“ parduotuvių tinklą, kuriame nuolat siekiame plėsti ne tik prekių, bet ir paslaugų pasirinkimą. Neseniai savo skubantiems miesto klientams pasiūlėme pinigų išgryninimo paslaugą, o dabar pradedame prekybą kuponais, už kuriuos galima atsiskaityti ir grynaisiais pinigais, ir kortele. Bitkoinų kuponų prekyba stengiamės atliepti jaunesnės auditorijos poreikius“, – sako „Narvesen“, „Lietuvos spauda“ ir „Caffeine“ valdančios įmonės generalinis direktorius Vigintas Bartaševičius.

Kad „Rebiton“ kupone esančius eurus galima būtų iškeisti į bitkoinus, nereikalaujama asmens tapatybės ar kitų dokumentų. Užtenka nurodytoje interneto svetainėje pateikti el. pašto adresą ir savo kriptovaliutų piniginės bitkoinų adresą, į kurį bus pervesta kriptovaliuta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.