Dovanų idėjos moteriai, kuri turi viską

Visi žinome, kaip kartais sunku nupirkti tinkamą dovaną. Ši užduotis gali tapti dar sudėtingesnė, jei ieškote dovanos moteriai, kuri, atrodo, turi viską. Tačiau, tai nėra neįmanoma! Siekdami sutaupyti jūsų laiką ir palengvinti rūpesčius, pateikiame dovanų, kurios galėtų tikti net viską turinčiai moteriai, sąrašą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2019, 3:00 PM

1. Žmogus, kuris turi viską, tikriausiai labai sunkiai dirba, kad tai pasiektų. Dažnai nutinka taip, kad ilgai dirbantiems ir itin užimtiems žmonėms pritrūksta energijos, todėl apsilankymai kavinėse tampa kasdieniu įpročiu. Sutaupykite tokiai moteriai laiko padovanodami kavos aparatą. Turėdama jį jūsų draugė ar mylimoji galės praleisti kasdienį apsilankymą kavinėje ir pasimėgauti kokybišku kavos puodeliu namie, jaukiai įsitaisiusi ant mėgiamos sofos.

2. Jeigu jūsų ypatingoji moteris rūpinasi savo grožiu, neabejotinai ją nustebinsite padovanodami plaukelių šalinimo prietaisą. Tai labai asmeniška dovana, todėl siūlome ją dovanoti tik artimiausioms moterims. Šia dovana ji labai apsidžiaugs, o kartu ir sutaupys nemažai laiko bei pinigų, kuriuos išleidžia lankydamasi grožio salonuose.

3. Veikliam žmogui nėra nieko blogesnio nei pastebėti, jog jo telefonas netrukus išsikraus. Laimei, galima įsigyti įvairaus dydžio ir talpos išorinių baterijų. Savo ypatingajai draugei parinkite elegantišką nešiojamąjį įkroviklį, kuris tilps bet kurioje rankinėje. Ši dovana leis praleisti dieną nesijaudinant dėl netrukus išsikrausiančios telefono baterijos.

4. Mes esame tikri, jog viską turinti moteris rūpinasi savo sveikata ir nori puikiai jaustis kasdien. Padėkite jai tai pasiekti padovanodami oro drėkintuvą, kuris padės palengvinti kvėpavimą, pagerinti miegą bei bendrą gyvenimo kokybę. Ši dovana tikrai puikiai išreikš jūsų rūpestį šios ypatingos moters sveikata.

5. Jei moteris, kuriai ieškote dovanos, po sunkios darbo savaitės mėgsta atsipalaiduoti gurkšnodama skanų kokteilį, sunku būtų sugalvoti geresnę dovaną nei kokteilių plaktuvas. Prie šios dovanos pridėkite taurių rinkinį, skirtą jos mėgstamiausiems gėrimams, ir pataikysite tiesiai į dešimtuką. Dovana ne tik neištuštins jūsų piniginės, bet dailiai supakuota dar ir atrodys įspūdingai.

Rinkdami dovaną viską turinčiam žmogui nepamirškite, jog svarbiausias dalykas nėra jūsų nupirkti daiktai. Svarbiausia – jūsų rodomas dėmesys. Nedvejokite ir patys supakuokite dovaną, pridėkite ranka parašytą atviruką ir atskleiskite dovanos gavėjai, kokia ji jums svarbi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.