Besiruošiantiems į kelionę: 2020-aisiais yra dienų, kurių venkite kaip velnias kryžiaus

Pigių kelionių medžiotojai žino, jog tam tikromis dienomis skrydžiai kainuoja mažiau nei kitomis. Tačiau prieš gilindamiesi į konkrečias datas, prisiminkite, jog didžiausia tikimybė rasti geriausią kainą pasitaiko nuolat lyginant pasiūlymus.

Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Balkūno nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Balkūno nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pigiausia skraidyti žiemą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 17, 2020, 4:48 PM, atnaujinta Jan 18, 2020, 4:00 PM

O štai datos, kurių turite vengti kaip velnias kryžiaus, jei nenorite virkauti pamatę gerokai ištuštėjusią banko sąskaitą.

Sausis ir vasaris

Vasario 14-17 dienos. Skrydžiai šiomis dienoms kainuos brangiau dėl Valentino dienos. Planuojantiems keliones JAV, reikia turėti omenyje, kad tomis dienomis bus švenčiama ir Prezidento diena.

Vasario 29 diena. Paskutiniąją vasario dieną paprastai baigiasi pigūs žiemos skrydžiai.

Foxnews.com atkreipia dėmesį, kad visomis kitomis sausio ir vasario dienomis kelionės lėktuvais turėtų kainuoti pigiau. Dar didesnė tikimybė sutaupyti – rinktis skrydžius antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais.

Kovas, balandis ir gegužė

Taupantieji šiais trim mėnesiais neturėtų rinktis kelionių penktadieniais ir sekmadieniais. Mat pradedant kovu skrydžiai šiomis dienomis paprastai atsieina brangiau. Tokiu atveju geriau rinktis šeštadienį.

Kovą, balandį ir gegužę įprastai pigiausi bilietai būna antradieniais ir trečiadieniais.

Birželis, liepa, rugpjūtis, rugsėjis

Birželio 4 d. ir vėliau. Jei tik turite galimybę, savo kelionę baikite iki birželio 3 d., mat para vėliau įvyksta pirmasis akivaizdus vasaros kainų šuolis.

Birželio 22-rugpjūčio 24 dienos. Pradedant vėlyvu birželiu ir iki pat trečiosios rugpjūčio savaitės vasaros kelionių lėktuvų bilietai kainuoja brangiausiai. Jei norite sutaupyti, planuokite keliones iki šio arba po šio laikotarpio.

Europos rinkoje kainos liepos 15 d. ir apie rugpjūčio 11 d. nukrenta. O rugsėjį tiek skrydžiams Europoje, tiek ir JAV oro vežėjai paprastai pasiūlo bilietų už palankias kainas.

Žiemos periodas

Pigiausia skraidyti žiemą. Tada sektų ruduo ir pavasaris. Vasarą, ypač liepą, paprastai lėktuvų bilietai būna patys brangiausi. Tačiau netgi vasarą keliaujant nepopuliariomis dienomis – savaitės viduryje ir šeštadienį ar nepopuliariomis kryptimis – galite sutaupyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.