Didysis savaitgalio apsipirkimas „Lidl“: šeimos krepšelis visai savaitei nekainuos nė 20 eurų

Apsipirkti rečiau, bet gausiau yra vienas iš dažniausių patarimų žmonėms, norintiems išmokti racionaliau bei taupiau valdyti savo kasdienes išlaidas. Norint aprūpinti šeimą produktais visai savaitei, prireiks detalaus planavimo, kad nepritrūktų nei duonos riekės šalia šildančios rudeniškos sriubos, nei saldaus kąsnelio, gardžiuojantis kava. Žinoma, norint sutaupyti, svarbu pasirinkti ir tinkamą vietą apsipirkimui – tam idealiai tinka „Lidl“ parduotuvės, kur vos už 17,39 Eur galite sudėlioti šeimos savaitės meniu.

Apsipirkti rečiau, bet gausiau yra vienas iš dažniausių patarimų žmonėms, norintiems išmokti racionaliau bei taupiau valdyti savo kasdienes išlaidas.<br>„Lidl Lietuva“ nuotr.
Apsipirkti rečiau, bet gausiau yra vienas iš dažniausių patarimų žmonėms, norintiems išmokti racionaliau bei taupiau valdyti savo kasdienes išlaidas.<br>„Lidl Lietuva“ nuotr.
Apsipirkti rečiau, bet gausiau yra vienas iš dažniausių patarimų žmonėms, norintiems išmokti racionaliau bei taupiau valdyti savo kasdienes išlaidas.<br>„Lidl Lietuva“ nuotr.
Apsipirkti rečiau, bet gausiau yra vienas iš dažniausių patarimų žmonėms, norintiems išmokti racionaliau bei taupiau valdyti savo kasdienes išlaidas.<br>„Lidl Lietuva“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-10-13 10:58

„Mūsų parduotuvės didiesiems savaitiniams apsipirkimas yra puiki vieta, nes čia rasite aukštos kokybės, nebrangių produktų net ir be akcijų. Vadinasi, sutaupysite ne tik pinigų, bet ir laiko, nes nereikės skirtingose parduotuvėse tikrinti ir lyginti specialių pasiūlymų bei jų vaikytis. Taupiai apsipirkti galite tiesiog vienoje vietoje“, – sako „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Remdamiesi spalio 13 d. duomenimis, sudarėme populiarių, pirkėjų mėgstamų ir kasdien vartojamų maisto produktų krepšelį, kurio šeimai užtektų bene visai savaitei. Šio krepšelio suma neviršija 20 eurų, tačiau jame yra pusryčiams, pietums ir vakarienėms reikalingų produktų bei desertų, kuriais galima pasilepinti tarp patiekalų.

Pirmiausia pradėkime nuo duonos skyriaus. Į krepšelį verta įtraukti rankų darbo, akmeninėje krosnyje keptos šviesios čiabatos duonos su saulėgrąžomis (1 vnt. – 0,79 Eur). Ji puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek lengviems užkandžiams, o lengvai paskrudinta su sviestu – prie gardžios sriubos dubenėlio. Tiems šeimos nariams, kurie prioritetą teikia duonai iš viso grūdo miltų, puikiai tiks „Lidl“ privataus prekės ženklo „Mano duona“ viso grūdo duonelės (viena pakuotė už 0,69 Eur).

„Mūsų duonos skyrius yra neabejotinai vienas iš tų, kurie sulaukia daugiausia pirkėjų pagyrimų. Žmonės mėgsta tiek vietoje kepamas duonas, tiek mūsų privataus prekės ženklo gaminius bei desertinius kepinius, o kur dar sviestiniai rageliai ir kibinai“, – dalijasi K.Mažeikytė.

Vien duona sotus nebūsi, todėl jai pagardinti puikiai tiks „Pilos“ Edam sūrio riekelės (150 g pakuotė už 1,69 Eur) ir vytinto kiaulienos saliamis iš šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse vykstančios teminės „Italiamo“ savaitės (100 g pakuotė už 1,99 Eur). Šis pasirinkimas patiks ne tik išrankiausiems pirkėjams, bet ir bus atradimas tiems, kurie dar nėra ragavę tikro, kokybiško, itališko saliamio.

Toliau keliaujame į daržovių skyrių ir į vežimėlį dedame Lietuvos pirkėjų mėgstamų, populiarių prekių: kilogramą lietuviškų moliūgų (1 kg po 0,59 Eur), kilogramą morkų (0,39 Eur) ir ilgavaisį agurką (1 vnt už 0,95 Eur su „Lidl Plus“ programėle). Vaisių mėgėjai galės save palepinti raudonskruosčiais obuoliais (1 kg už 0,39 Eur) bei keliais saldžiais granatais iš saulėtos Ispanijos (2 vnt. po 0,75 Eur).

Pagrindiniams patiekalams ruošti savaitiniame krepšelyje paprastai atsiduria mėsos produktai. Šią savaitę siūlome įsigyti kilogramą šviežios kiaulienos nugarinės be kaulo (3,45 Eur) ir šviežių vištienos blauzdelių „Skonio ženklas“ XXL pakuotėje (1 kg už 2,38 Eur), prie kurių puikiai tiks ryžiai (800 g. už 1,59 Eur).

Kadangi pradžioje užsiminėme apie kavą, į krepšelį įtraukiame ir desertą, be kurio daugeliui kavos pertraukėlė yra sunkiai įsivaizduojama. Tai – kokybiškas „Fin Carre“ pieninis šokoladas (100 g plytelė už 0,99 Eur, o perkant 2 vnt. – laukia speciali kaina ir nuolaida).

Toks gausus ir įvairus produktų krepšelis šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje jums atsieis vos 17,39 Eur. Didžioji dalis prekių yra privačių prekių ženklų produkcija, kuri pirkėjams leidžia ne tik sutaupyti, bet ir džiaugtis kokybiškais gaminiais. Daugiau papildomų nuolaidų galima gauti naudojantis „Lidl Plus“ programėle.

Lietuvoje yra 65 prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse 26-uose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.