Lietuvos paštas įspėja: dėl gausaus snygio gali vėluoti korespondencijos ir išmokų pristatymas

Visoje Lietuvoje besitęsiantis gausus snygis ir pūga sunkina eismo sąlygas, ypač vietovėse su rajoninės reikšmės ir rečiau valomais keliais, dėl to dalis automobiliais vykstančių Lietuvos pašto laiškininkų korespondenciją ir išmokas gyventojams gali pristatyti vėliau nei įprastai.

Dalis automobiliais vykstančių Lietuvos pašto laiškininkų korespondenciją ir išmokas gyventojams gali pristatyti vėliau nei įprastai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dalis automobiliais vykstančių Lietuvos pašto laiškininkų korespondenciją ir išmokas gyventojams gali pristatyti vėliau nei įprastai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2022, 9:14 AM

„Lietuvos paštas atsiprašo klientų už galimus nepatogumus.

Bendrovės laiškininkai ir kurjeriai stengiasi, atsižvelgdami į aplinkybes, laukiamas išmokas, prenumeruojamus leidinius ar laiškus pristatyti kaip įmanoma greičiau“, – rašoma pranešime.

Lietuvos paštas neatmeta galimybės artimiausiu metu vėlinti laiškininkų darbo pradžios laiką – taip pat klientus jie išriedėtų tada, kai didesnė dalis kelių jau būtų nuvalyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.