Dėl šildymo kompensacijų prašytojų srauto stringa sistema: gyventojus ragina susisiekti kitais būdais

Dėl žymiai padidėjusio prisijungimų srauto, laikinai sulėtėjo ir protarpiais stringa Socialinės paramos šeimai informacinės sistemos (SPIS) veikimas. Apie tai praneša Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM) ir ragina prašymus būsto šildymo kompensacijoms gauti teikti elektroniniu paštu.

Dėl žymiai padidėjusio prisijungimų srauto, laikinai sulėtėjo ir protarpiais stringa Socialinės paramos šeimai informacinės sistemos (SPIS) veikimas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Dėl žymiai padidėjusio prisijungimų srauto, laikinai sulėtėjo ir protarpiais stringa Socialinės paramos šeimai informacinės sistemos (SPIS) veikimas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2023, 1:39 PM

SADM nurodo, kad padidėjęs prisijungimų prie SPIS skaičius susijęs su tuo, jog ši savaitė yra paskutinė, kai galima teikti prašymą dėl šildymo kompensacijos už visą 2022–2023 m. šildymo sezoną.

Atsižvelgiant į susidariusią situaciją, prašymus būsto šildymo kompensacijai gauti gyventojus ministerija ragina teikti ir elektroniniu paštu ar savivaldybėse.

SADM primena, kad kreipiantis nuo gegužės 1 d. bus galima prašyti šildymo išlaidų kompensacijos tik už du praėjusius mėnesius, t. y. teikiant prašymą kompensacijai gauti nuo 2023 m. kovo 1 d., kai kreipiamasi gegužės mėnesį arba nuo 2023 m. balandžio 1 d., kai kreipiamasi birželio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.