Kai susijungia verslas ir menas: „Perlas Go“ klientams – galimybė gėrėtis menininko Ramūno Dagio tapybos darbais

„Visada laiku, be streso apmokėti sąskaitas – irgi tam tikras menas“, – juokais sako jau daugiau nei trisdešimtmetį kuriantis Ramūnas Dagys. Žinomas dėl savo nestandartinių meninių sprendimų, tokių kaip tapymas per audras ar parodų organizavimas oro uostuose bei apleistuose dvaruose, kūrėjas ir vėl pristato išskirtinį projektą. Šįkart – bendradarbiaudamas su sąskaitų apmokėjimo programėle „Perlas Go“.

„Perlas Go“ klientams – naujiena.
„Perlas Go“ klientams – naujiena.
Daugiau nei trisdešimtmetį kuriantis Ramūnas Dagys žinomas dėl savo nestandartinių meninių sprendimų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nei trisdešimtmetį kuriantis Ramūnas Dagys žinomas dėl savo nestandartinių meninių sprendimų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 4, 2023, 2:03 PM

Nuo gegužės mėnesio „Perlas Go“ klientai savo telefonų ekranuose galės gėrėtis Ramūno Dagio darbais. Kiekvieną kartą apmokėjus sąskaitą pasirodys jo tapybos kūrinys.

„Mano, kaip menininko, vienas iš tikslų yra praskaidrinti kasdienybę. „Perlas Go“ tikslas labai panašus – supaprastinti ir palengvinti kiekvieno mūsų kasdienės rutinos dalį – sąskaitų apmokėjimą. Tad sulaukęs kvietimo apjungti jėgas – su malonumu sutikau“, – sako R.Dagys.

Kūrėjas laikosi požiūrio, jog meną galima pristatyti įvairiose erdvėse.

„Šiuolaikiniam žmogui nueiti į parodą dažnai trūksta laiko. Bet praplėtus mąstymo ribas ir išnaudojus technologines galimybes galima atrasti sprendimų – pavyzdžiui, nukeliauti į ekspoziciją telefone. Juk menas gali ir pats ateiti pas žmogų“, – savo požiūrį aiškina R.Dagys.

Tuo tarpu „Perlas Go“ atstovai papildo, jog partneryste su menininku siekia sąskaitų apmokėjimo procesą paversti malonesniu.

„Mokėjimai yra kiekvieno mūsų neišvengiama kasdienybės dalis – bet ji nebūtinai turi būti varginanti. Su mūsų programėle „Perlas Go“ apmokėti sąskaitas greita, patogu, paprasta. O dabar stengsimės, kad prie viso to būtų dar ir malonu bei įdomu. Po sklandaus apmokėjimo proceso apdovanosime akiai mielu, įkvepiančiu vaizdu. Tokiu būdu norime padėkoti savo klientams“, – detalizuoja „Perlas Finance“ skaitmeninių produktų plėtros vadovė Eglė Šimkevičienė.

„Perlas Go“ vartotojai gali visas savo sąskaitas matyti vienoje vietoje ir apmokėti jas vienu pavedimu, gauti priminimus apie laukiančius finansinius įsipareigojimus. Taip pat susimokėti mokesčius „VMI“ bei „Sodrai“, įsigyti žvejo bilietą ar netgi apdrausti transporto priemonę, prieš tai palyginę kelių bendrovių pasiūlymus.

„Perlas Go“ sukūrė Lietuvoje penkiolikos metų veiklos patirtį turinti finansinių paslaugų įmonė „Perlas Finance“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.