Darbo inspekcija darbuotojų saugos ir sveikatos žinias tikrins nuotoliu

Nuo kitų metų pradžios Valstybinė darbo inspekcija (VDI) nuotoliniu būdu atliks darbuotojų saugos ir sveikatos (DSS) žinių patikrinimus.

Nuo kitų metų pradžios Valstybinė darbo inspekcija (VDI) nuotoliniu būdu atliks darbuotojų saugos ir sveikatos (DSS) žinių patikrinimus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nuo kitų metų pradžios Valstybinė darbo inspekcija (VDI) nuotoliniu būdu atliks darbuotojų saugos ir sveikatos (DSS) žinių patikrinimus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2023, 4:59 PM, atnaujinta Dec 16, 2023, 5:00 PM

Kaip praneša VDI, registracija į saugos ir sveikatos tikrinimą nesikeis – ji bus vykdoma per elektroninių paslaugų darbdaviams sistemą.

Kaip skelbia darbo inspekcija, virtualaus žinių tikrinimo metu bus fiksuojamas testą laikančio asmens atvaizdas, aplinkos vaizdas, asmens dokumento kopija ir per mikrofoną įrašomas garsas.

Atlikus testą arba pasibaigus nustatytam žinių tikrinimo laikui, sistema patvirtins testo užbaigimą ir pateiks preliminarų įvertinimą. Po duomenų apdorojimo, į asmens paskyrą bus perduotas rezultatas ir elektroninis pažymėjimas.

Nustačius netinkamą testą laikiusio asmens elgesį, užfiksuotus duomenis galės peržiūrėti atsakingas darbuotojas ir pakeisti automatinio įvertinimo rezultatą.

Žinių patikrą darbuotojų saugos ir sveikatos klausimais taip pat bus galima atlikti ir anglų bei rusų kalbomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.