Į „Pepco“ atidarymą sugužėję lankytojai neteko žado: „Jau tikrai gėda“

Gegužės 3-ąją pagėgiškiai socialiniame „Facebook“ teigė, kad į jų savivaldybę atkeliavęs prekybos tinklas „Pepco“ juos tiesiog apgavo.

Nusidriekė eilė pagėgiškių, laukiančių parduotuvės atidarymo.<br>„Šilokarčema“ nuotr.
Nusidriekė eilė pagėgiškių, laukiančių parduotuvės atidarymo.<br>„Šilokarčema“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-15 12:00, atnaujinta 2024-05-15 16:39

Penktadienį į parduotuvės „Pepco“ atidarymą atskubėjo būrys žmonių iš įvairių Pagėgių krašto vietelių. Tačiau taip ir nesulaukė jos atidarymo.

„Tik Pagėgiuose šitaip gali būti“, – piktinosi Irena.

„O kada bus atidaryta? Gerai, kad aš nevažiavau“, – klausė ir džiūgavo Janina.

Pasak Daivos, parduotuvės kolektyvas – juokdariai, apgavę liaudį. Į šį pasakymą sureagavo Valė: „Jau tikrai gėda, žmonės aukojo laiką, ir še tau šnipštas. Nebuvau, kad ir bus, neisiu“.

Ne vienas „Šilokarčemai“ pasakojo, kad tądien specialiai iš kaimo į pačius Pagėgius žmonės atvyko ir buvo labai nusivylę: „Kaip taip? Pranešė, kad atidarys ir neatidarė. Lauki eilėje. Sužinai, kad neatidarys. Tik mūsų gerovės savivaldybėje taip gali būti“.

Kas nutiko išties?

Pats tinklas skelbė, kad Pagėgiuose didysis atidarymas vyks gegužės 2 d., 9 val., Vilniaus g. 28 A. Tačiau jis neįvyko. O kodėl, viešos informacijos nepateikė.

Pagėgiškiams buvo pasakyta, kad neva parduotuvė neatsidarė dėl techninių kliūčių, nes neva neatsidarė durys. Keisčiausia tai, kad jos neatsidarė dar ir pirmadienį, o ir atnaujintos informacijos apie naujos parduotuvės atidarymą dar nėra paskelbta.

Sklinda ir gandai, kad parduotuvė neatsidarė dėl to, kad dėl finansinių aferų sulaikytas milijonieriumi prisistatantis Ignas Jomantas patalpas pardavė prieš tris dienas iki jo sulaikymo ir dabar tam tikros institucijos peržiūri sudarytas sutartis.

„Šilokarčemai“ nepavyko susisiekti su šio tinklo atstovu spaudai. 

Įmonės „Pepco Lithuania“ portalui lrytas.lt atsiuntė komentarą, kuriame rašoma, jog dėl techninių kliūčių parduotuvės atidarymas buvo atidėtas iki gegužės 17 d. Informacija, kad nepavyks atsidaryti laiku, iš anksto buvo paskelbta prie naujosios parduotuvės įėjimo.

„Apie naują parduotuvės atidarymo datą savo pirkėjus informavome socialiniuose tinkluose, ši informacija taip pat paskelbta prie naujosios parduotuvės įėjimo.

Atsiprašome pirkėjų, jei jų nepasiekė naujausia informacija“, – minima komentare.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.