Apskaitos bendrovė iš Lietuvos tapo prestižinės DFK asociacijos nare

Tarptautinė apskaitos, audito ir verslo konsultacijų asociacija DFK International prieš trejus metus pradėjo plėtrą Baltijos regione. Gruodžio mėnesį prisijungti prie daugiau nei 50 metų veikiančio DFK International tinklo buvo pakviesta kompanija iš Lietuvos. 

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2017, 12:48 PM

Plėtra Baltijos regione

Lietuviško kapitalo įmonė „Added Value“, teikianti apskaitos, audito, mokesčių ir teisinių konsultacijų paslaugas, tapo pirmąja kompanija iš Baltijos šalių ir vienintele kompanija Lietuvoje, prisijungusia prie DFK International tinklo. Plėtrą Baltijos regione DFK International numatė prieš trejus metus. Atrankos metu buvo tikrinama kompanijos „Added Value“ paslaugų kokybė ir atitiktis tarptautiniams reikalavimams. Užsienio ekspertai taip pat atliko nuoseklų vidinį įmonės auditą. 

DFK International – tai nepriklausoma tarptautinė apskaitos, audito, finansų ir verslo konsultacijų paslaugas teikiančių įmonių asociacija, gyvuojanti daugiau nei 50 metų ir patenkanti tarp top 10 tarptautinių apskaitos paslaugų teikėjų tinklų. Jungdama 412 asociacijos narių biurų visame pasaulyje, DFK International vienija 214 aukščiausios kvalifikacijos įmones 92 pasaulio šalyse. Narystė asociacijoje yra griežtai kontroliuojama, o narių veiklos principai privalo atitikti pasauliniu mastu pripažįstamus EU ir IFAC reikalavimus.

Galimybė veikti globalioje rinkoje

Narystė tokiuose tarptautiniuose tinkluose kaip DFK International užtikrina kompanijos paslaugų pripažinimą užsienyje ir suteikia statusą tarptautinėje rinkoje. Su naryste siejamos naudos suteikia bendrovėms daugiau kompetencijų konsultuojant klientus tarptautinės verslo plėtros klausimais. Be to, tokio pobūdžio tarptautiniai ryšiai didina ir Lietuvos patrauklumą investuotojams iš užsienio šalių. DFK International tinklo narius „Added Value“ specialistai supažindins su verslo ir teisine aplinka Lietuvoje. Esant poreikiui, į Lietuvą naujai žengiantiems verslams bus teikiamos aktualios teisinės, finansinės ir mokestinės konsultacijos. 

Anot „Added Value“ kompanijos vadovo ir įkūrėjo Arvydo Vainoro, tarptautiniai tinklai Lietuvos verslams atveria visiškai naujas plėtros galimybes. „Būtina suprasti tai, kad Lietuvos rinka nėra beribė. Todėl, norėdamas išlikti ir orientuodamasis į aukščiausią paslaugų kokybę, o ne klientų kiekybę, lietuviškas verslas privalo žiūrėti globaliai, ieškodamas perspektyvių galimybių ir užsienio rinkose“, - teigia A. Vainoras. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.