„Bitė Lietuva“ generalinis direktorius gavo naujas pareigas

Telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupės Baltijos šalyse „Bitė Group“ generaliniu direktoriumi paskirtas Pranas Kuisys.

 P.Kuisys.<br>„Bitė Lietuva“ nuotr.
 P.Kuisys.<br>„Bitė Lietuva“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-01 10:24

P.Kuisys prie „Bitė Lietuva“ prisijungė 2010 m., o 2020 m. buvo paskirtas generaliniu direktoriumi. P.Kuisys ir toliau eis „Bitė Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas.

Tony Ballas, „Bitė Group“ valdybos pirmininkas, pranešė, jog ankstesnis grupės generalinis direktorius Nikita Sergienko prisijungs prie Grupės valdybos ir bus paskirtas jos vicepirmininku.

„Providence Equity Partners“, pasaulinė privataus kapitalo bendrovė, kontroliuoja „Bitė Group“ nuo 2015 metų. „Providence Equity Partners“ daugiausia investuoja į žiniasklaidos, komunikacijos, švietimo ir technologijų sektorius.

„Bitė Group“ siūlo daugelį mobiliojo ir fiksuoto ryšio, mokamos bei nemokamos televizijos, taip pat žiniasklaidos ir medijų turinio paslaugų Baltijos šalyse.

Grupė įkurta 2005 metais, ją sudaro tokios bendrovės kaip „Bitė Lietuva“, „Bite Latvija“, „TV3 Group“, „Baltcom LV“, „Mezon“ ir kitos bendrovės. Grupės centrinė būstinė įsikūrusi Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.