Į Lietuvos startuolį investavo gimtinės besiilgintis kanadietis

Rugpjūčio mėnesį startavusi

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 25, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:15 AM

Tai - jau antra „Sharecruit“ pritraukta investicija. Pirmasis į startuolį investavo rizikos kapitalo fondas „Nextury Ventures“. Ilja Laurs ir Mindaugo Glodo vadovaujamas fondas išaugino „Sharecruit“ vertę 500 proc.

„Per kelis mėnesius mums pavyko pritraukti daugiau kaip 300 įmonių ir pagerinti jų darbuotojų paieškos procesą. Greiti rezultatai patraukė investuotojų dėmesį. Mums dabar itin svarbu kuo greičiau augti Lietuvoje ir užsienyje, kad galėtume įsitvirtinti konkurencingoje darbuotojų paieškos rinkoje. Šiam tikslui pasiekti mes plėsime komandą ir tobulinsime produktą”, - teigia A. Čepulytė.

Į „Sharecruit” neatskleidžiamą pinigų sumą investavęs lietuvių kilmės kanadietis Dmitrijus Kanovičius pabrėžė, kad jam įspūdį padarė komandos ryžtas siekti globalių tikslų.

„Investicija į „Sharecruit” man, Lietuvos piliečiui, gyvenančiam Šiaurės Amerikoje, turi simbolinę reikšmę - investuodamas į startuolį, kuriuo tikiu, kartu investuoju į Tėvynę, jos ateitį - jaunus ir ambicingus žmones.

Kaip profesionalus investuotojas aš įvertinau „Sharecruit” potencialų pritaikymą globalioje rinkoje, kūrėjų motyvaciją ir profesionalumo lygį bei „Nextury” ryžtą padėti aistringai ir talentingai komandai.

Pirmieji įspūdžiai - daug žadantys ir viliuosi, kad kartu dirbdami pasieksime gerų rezultatų ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulinėje rinkoje“, - sakė D. Kanovičius.

A.Čepulytės sukurta platforma „Sharecruit” - naujoviškas būdas įmonėms ieškoti darbuotojų. „Sharecruit“ jau turi 300 klientų. Tarp didžiausių įmonių yra Lietuvoje įsikūrę „Danske Bank”, „Swedbank“ bei „Avon” padaliniai, UPS įgalioti atstovai UAB „Skubios siuntos”, „NFQ grupė“ bei UAB „Ladina ir partneriai“.

„Daugelis mūsų turime talentingų draugų, savo srities profesionalų.

 „Sharecruit“ siūlo būdą, kaip išnaudoti darbuotojų kontaktus: į naujų kolegų paiešką įtraukti esamus bendradarbius ir taip sudominti dar daugiau talentingų kandidatų dalyvauti atrankose.

Mūsų platformos dėka darbuotojas tampa aktyviu įmonės ambasadoriumi. Socialiniuose tinkluose dalindamasis personalizuotais darbo skelbimas jis parodo potencialiems darbuotojams, kokia yra įmonės kultūra, darbo aplinka, laisvalaikis bei kolegos“, - verslo idėjos esmę priminė A. Čepulytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.